Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde 'Nature' vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Nature Design collectie

Geschreven door Martijn Op
Bewonder onze nieuwste collectie Nature Design van Wilma Plaisier. De traditioneel gevormde vazen vallen op door een combinatie van onze herkenbare Delfts blauwe kleuren en het gebruik van verschillende groentinten. Het decor bestaat uit verwijzingen naar de natuur, maar er zijn ook elementen uit de jugendstil in verwerkt.
Handbeschilderde Nature vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw
De exclusieve Nature Design lijn is ontworpen en met de hand beschilderd door Wilma Plaisier voor Heinen Delfts Blauw. Deze meesterschilder heeft haar inspiratie uit de natuur gehaald en uit een 17e-eeuws schilderij waar veel groentinten in gebruikt zijn. In het decor vind je vogels en vlinders terug die op subtiele wijze op de vazen schitteren. Het resultaat is een puur ambachtsproduct van hoge kwaliteit. De collectie bestaat uit bolvazen, halsvaasjes en een tulpenvaas die prachtig passen in ieder interieur, als bloemenvaas of als pronkstuk.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Handbeschilderd Spakenburgse dame Ootje Delfts blauw Spakenburg klederdracht tradities

Ontmoet ons Spakenburgse Ootje!

Het vissersdorp Spakenburg en Heinen Delfts Blauw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Die voortdurende relatie leidde tot de geboorte van een bijzonder Delfts blauw dametje, namelijk ons Spakenburgse Ootje!

Het is weer tijd voor tulpen!

Haal je mooiste tulpenvaas tevoorschijn, ren naar de bloemist en zet een verse bos tulpen op tafel! Hier laten we de mooiste bloemschikkingen in de meest iconische tulpenvazen aan je zien, zodat je gemakkelijk thuis je eigen Keukenhof-momentje kunt creëren.

Hoe doe je dat: vazen schoonmaken

Een schone vaas zorgt ervoor dat je boeket bloemen langer mooi blijft. Vaak blijft er een hardnekkige aanslag achter aan de binnenkant van de vaas, die maar moeilijk te verwijderen is. Zeker wanneer deze vaas sierlijke vormen heeft, met hoekjes die lastig te bereiken zijn met een borsteltje of een spons. Daarom zetten we een aantal tips op een rij waarmee een vaas schoonmaken een peuleschilletje wordt.