Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Online vrijmarkt Koningsdag gestart! Tot 75% korting op geselecteerde artikelen. Shop nu!
Handbeschilderde 'Nature' vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Nature Design collectie

Geschreven door Martijn Op
Bewonder onze nieuwste collectie Nature Design van Wilma Plaisier. De traditioneel gevormde vazen vallen op door een combinatie van onze herkenbare Delfts blauwe kleuren en het gebruik van verschillende groentinten. Het decor bestaat uit verwijzingen naar de natuur, maar er zijn ook elementen uit de jugendstil in verwerkt.
Handbeschilderde Nature vazen groot en klein Heinen Delfts Blauw
De exclusieve Nature Design lijn is ontworpen en met de hand beschilderd door Wilma Plaisier voor Heinen Delfts Blauw. Deze meesterschilder heeft haar inspiratie uit de natuur gehaald en uit een 17e-eeuws schilderij waar veel groentinten in gebruikt zijn. In het decor vind je vogels en vlinders terug die op subtiele wijze op de vazen schitteren. Het resultaat is een puur ambachtsproduct van hoge kwaliteit. De collectie bestaat uit bolvazen, halsvaasjes en een tulpenvaas die prachtig passen in ieder interieur, als bloemenvaas of als pronkstuk.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw en gouden kuspaartjes

showUP 2019

Op 3 en 4 februari waren wij aanwezig op de showUp beurs in de Expo Haarlemmermeer. Dé inkoopbeurs voor inkopers van woon- en giftstores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Voor ons het moment om de nieuwe producten uit de catalogus van 2019 te presenteren.

 

img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Tijdens de Dutch Design Week werd Eindhoven van 20 tot 28 oktober 2018 omgetoverd tot het centrale designmiddelpunt van Nederland. Bezoekers uit binnen- en buitenland konden daar het werk van ontwerpers bekijken en beleefden de nieuwste innovaties. Een plek vol creativiteit en verrassende concepten. En dit jaar waren wij erbij!

Zet heerlijke Slow Coffee met Heinen Delfts Blauw

Leg die pingende telefoon maar aan de kant, doe je mailbox tabje dicht en haal de koffiebonen uit de kast. Het is tijd voor overheerlijke sloooowww coffeeeee. Met de nieuwe drip filters van Heinen Delfts Blauw gooien we al dat gehaaste gedoe overboord en gaan we terug naar de basics van dat heerlijke, langzame proces: koffiezetten.