Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Gaypride regenboog tulpenvaas met LGBTQ kissing couples de Munt Amsterdam Heinen Delfts Blauw

Amsterdam Gay Pride 2019

Geschreven door Annette O'Shea Op

Wees jezelf! 27 juli tot en met 4 augustus barst in Amsterdam de jaarlijkse Gay Pride weer los. Dit evenement staat symbool voor de verwelkomende en tolerante stad die Amsterdam is. Heinen Delfts Blauw stapt daarom voor één keer af van het traditionele blauw en voegt tijdelijk alle kleuren van de regenboog toe.

In de etalage van onze historierijke winkel De Munt in hartje Amsterdam, staat gedurende Pride Amsterdam een torenhoge tulpenvaas te pronken, in alle kleuren van de regenboog. Handgespoten door één van onze talentvolle plateelschilders. Op het draaiende plateau staat onze wereldbekende Kissing Couple, twee mannetjes en twee vrouwtjes. Een eigen ontwerp van Heinen Delfts Blauw die in verschillende varianten en uitvoeringen beschikbaar is. 

Neem je eigen Delfts blauwe aandenken aan deze bijzondere feestweek mee naar huis door één van onze Kussende Paartjes te bestellen.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Onthulling van de grootste handbeschilderde Delfts blauwe vazen 3 meter hoog ter wereld reizen door Nederland VOC schip pauw Jorrit Heinen Heinen Delfts Blauw

De onthulling: de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld!

Dit zijn ze dan. De twee grootste Delfts blauwe vazen ter wereld. De twee porseleinen reuzen van ruim drie meter hoog zijn vanmiddag afgeleverd bij de Delfts Blauw Fabriek PAAUW door het VOC-schip Statenjacht Utrecht. Zonder scherven!

Het is weer tijd voor tulpen!

Haal je mooiste tulpenvaas tevoorschijn, ren naar de bloemist en zet een verse bos tulpen op tafel! Hier laten we de mooiste bloemschikkingen in de meest iconische tulpenvazen aan je zien, zodat je gemakkelijk thuis je eigen Keukenhof-momentje kunt creëren.

De zomerse trendkleuren van 2023!

Deze zomer halen we het strand in huis! Niet letterlijk natuurlijk, want van een bak zand in je woonkamer wordt niemand vrolijk, maar met de vrolijke trendkleuren van 2023. Alles draait om de beach vibes. Geel, oranje, rood, lila en kobaltblauw. Het hele kleurenpalet van de Mediterraanse Zee komt voorbij en wij houden ervan!