Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde tulpenvazen en grote vaas met verse bloemen van Heinen Delfts Blauw in het Intercontinental

Delfts blauwe woontrends met koninklijke allure

Geschreven door Annette O'Shea Op

De diep blauwe kleur van Delfts blauw aardewerk heeft een koninklijke uitstraling en heeft bewezen tijdloos te zijn. Dit komt ook terug in de stijling van LM Flower Fashion Productions die het imposante InterContinental Amstel Amsterdam hotel heeft ingericht met Delfts blauw van Heinen Delfts Blauw.

"Om het tulpenseizoen te vieren en omdat we uitkijken naar de komst van de lente, hebben we de majestueuze lobby van het InterContinental Amstel Amsterdam hotel ingericht met Delfts blauwe pronkstokken", schrijft LM Flower Fashion Productions. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het decoreren met bloemen en doet dit op internationale schaal voor de meest luxe events, bijzondere bruiloften en bekende opdrachtgevers.

Voor het InterContinental Amstel Amsterdam hotel hebben ze gekozen voor een paar prachtige, handbeschilderde Delfts blauwe vazen van Heinen Delfts Blauw. Overal in het hotel, zoals in bijvoorbeeld de lobby, staan vrolijke gele tulpen, lelies en paastakken die schitterend afsteken tegen de tijdloze Delfts blauwe kleur. 

Kopieer zelf deze statige uitstraling met een paar mooie Delfts blauwe vazen uit onze nieuwe collectie, een bosje tulpen, een paar paastakken of een bontgekleurde bos veldbloemen. Deze vazen combineren ook heel goed met de populaire industriële loftstijl of met de landelijke Scandinavische stijl.

Foto's met dank aan LM Flower Fashion Productions.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Zomer vol liefde: unieke huwelijkscadeaus!

Het seizoen van de zomerse bruiloften is aangebroken. Van mei tot en met september vinden de meeste huwelijksvoltrekkingen plaats, simpelweg omdat in deze tijd van het jaar de grootste kans is op mooi weer. Geniet van een heerlijke zomer vol liefde en verras het bruidspaar met unieke huwelijkscadeaus als aandenken aan hun mooie dag.

The Good Roll: Delfts blauw wc-papier!

We gaan weer vegen in stijl! De wc-rollen die we ontworpen hebben voor The Good Roll waren zo'n groot succes, dat ze binnen no-time uitverkocht waren. Niet getreurd, ze zijn weer terug! En dit keer hebben we zes compleet nieuwe Delfts blauwe toiletrollen ontworpen.

Zomertrend: zonnige wandborden aan de muur!

Dit is dé zomer van de ronde vormen! Of die nou in je bikini zitten verstopt of open en bloot aan de muur hangen, deze zomer is het allemaal rond. Ronde tassen, ronde kussens en vooral... heel veel ronde wandborden als muurdecoratie.