Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde tulpenvazen en grote vaas met verse bloemen van Heinen Delfts Blauw in het Intercontinental

Delfts blauwe woontrends met koninklijke allure

Geschreven door Annette O'Shea Op

De diep blauwe kleur van Delfts blauw aardewerk heeft een koninklijke uitstraling en heeft bewezen tijdloos te zijn. Dit komt ook terug in de stijling van LM Flower Fashion Productions die het imposante InterContinental Amstel Amsterdam hotel heeft ingericht met Delfts blauw van Heinen Delfts Blauw.

"Om het tulpenseizoen te vieren en omdat we uitkijken naar de komst van de lente, hebben we de majestueuze lobby van het InterContinental Amstel Amsterdam hotel ingericht met Delfts blauwe pronkstokken", schrijft LM Flower Fashion Productions. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het decoreren met bloemen en doet dit op internationale schaal voor de meest luxe events, bijzondere bruiloften en bekende opdrachtgevers.

Voor het InterContinental Amstel Amsterdam hotel hebben ze gekozen voor een paar prachtige, handbeschilderde Delfts blauwe vazen van Heinen Delfts Blauw. Overal in het hotel, zoals in bijvoorbeeld de lobby, staan vrolijke gele tulpen, lelies en paastakken die schitterend afsteken tegen de tijdloze Delfts blauwe kleur. 

Kopieer zelf deze statige uitstraling met een paar mooie Delfts blauwe vazen uit onze nieuwe collectie, een bosje tulpen, een paar paastakken of een bontgekleurde bos veldbloemen. Deze vazen combineren ook heel goed met de populaire industriële loftstijl of met de landelijke Scandinavische stijl.

Foto's met dank aan LM Flower Fashion Productions.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Wandcirkel Het Puttertje 60 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

De intrigerende geschiedenis van het wandbord met het Puttertje

Het Puttertje is een van de meest populaire producten bij Heinen Delfts Blauw. In dit artikel willen we dan ook graag de schijnwerpers richten op een van onze meest geliefde kunstwerken: het wandbord met het Puttertje. Dit verfijnde stuk aardewerk is een eerbetoon aan zowel de rijke geschiedenis van Delfts blauw als de prachtige wereld van de natuur. Leer meer over de symboliek en artistieke vaardigheden die erachter schuilgaan en laat je meenemen in onze wereld.

Tulpenvazen – Lente in huis met de tulpenvaas van Delfts blauw

De tijd voor tulpen is weer aangebroken en dit jaar hebben we nieuwe tulpenvazen waarmee je jouw interieur op kunt vrolijken. Onze nieuwe 3-delige tulpenvazen zijn vanaf nu beschikbaar!
Delfts blauwe 3-delige Tulpenvaas bloemmotief Heinen Delfts Blauw

Bloemschikken in een 3-delige tulpenvaas. Hoe werkt dat?

Het schikken van een 3-delige tulpenvaas lijkt wellicht ingewikkelder dan het is. Wij laten zien hoe je hem het mooist presenteert!