Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Zomer vol liefde: unieke huwelijkscadeaus!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Het seizoen van de zomerse bruiloften is aangebroken. Van mei tot en met september vinden de meeste huwelijksvoltrekkingen plaats, simpelweg omdat in deze tijd van het jaar de grootste kans is op mooi weer. Geniet van een heerlijke zomer vol liefde en verras het bruidspaar met unieke huwelijkscadeaus als aandenken aan hun mooie dag.
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Exclusief online
Direct leverbaar
€ 95,80
€ 86,-

Bijzondere huwelijkscadeaus voor het bruidspaar

Het meest gevraagde huwelijkscadeau van een bruidspaar blijft toch wel de witte envelop. Toch worden persoonlijke huwelijkscadeaus waar een gedachte achter zit, steeds vaker gewenst. De tijd dat een bruidspaar vanuit het ouderlijk huis trouwt en samen vanaf die dag aan een nieuw leven begint is grotendeels voorbij. De meeste bruidsparen hebben samen al een huis of een uitzet bij elkaar gespaard en ook al blijft een financiëel cadeau altijd handig na het organiseren van een dure bruiloft, een huwelijkscadeau blijft voor altijd een tastbare herinnering aan de bruiloft en is daarmee onbetaalbaar en onvervangbaar. Een traditioneel huwelijkscadeau is een compleet servies of delen van een servies, als het bruidspaar een duurder servies bij elkaar spaart. Een leuke variant daarop is om een serviesset cadeau te doen voor gezellige momenten samen. Denk aan een serviessetje bestaande uit twee koffiemokken en multibordjes voor het bruidspaar dat gek is op koffie. Of geef het bruidspaar twee losse serviessetjes voor één persoon, zodat ze samen alles in huis hebben om te genieten van een overheerlijk diner. Om het persoonlijk te maken, schrijf je met porseleinstift een bijzondere boodschap aan de onderkant van het bord of koffiemok. Bak het serviesgoed nog even af in je eigen oven en het bericht is onuitwisbaar.

Uniek gastenboek als huwelijkscadeau

Op elke bruiloft kom je wel een gastenboek tegen. De dag gaat vaak in een sneltreinvaart voorbij en het bruidspaar heeft zoveel mensen gezien en gesproken, dat het fijn is om na de bruiloft nog een moment te hebben om door een gastenboek heen te bladeren. Zo kan het bruidspaar zien wie er allemaal getuige was van hun bijzondere trouwdag en welke berichtjes ze hen toewensen. Er wordt steeds vaker gezocht naar een alternatief voor een standaard gastenboek. Zo is het een andere leuke optie om een Delfts blauwe dekselvaas op de bruiloft neer te zetten met briefjes en een pen ernaast. Gasten kunnen een persoonlijke boodschap op de kaartjes of papiertjes schrijven en deze in de dekselvaas stoppen. Na de bruiloft zet het bruidspaar de dekselvaas op een mooie plek in huis neer en wanneer ze hun bijzondere dag willen herbeleven hoeven ze de dekselvaas alleen maar open te maken en de liefdevolle berichtjes door te lezen. Wanneer je kiest voor een handbeschilderde dekselvaas, kun je ook nog de namen van het bruidspaar laten toevoegen of bijvoorbeeld de trouwdatum of een bloem uit het bruidsboeket. 

Direct leverbaar
€ 1.149,-
30%
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 104,-
Direct leverbaar
€ 119,95

Gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Een ander leuk alternatief voor een gastenboek, wat tegelijkertijd een mooi huwelijkscadeau is, is een stapelbare tulpenvaas. De witte driedelige tulpenvaas is de ideale vaas om te gebruiken als gastenboek. De gasten kunnen bij binnenkomst hun namen op de vaas schrijven met porseleinstift, waarna de vaas een mooi plekje in het huis van het bruidspaar krijgt. De driedelige tulpenvaas is ook een ideale vaas om te gebruiken als centerpiece op de bruiloft zelf. Zet de stapelbare vaas op de eettafels en vul hem met bloemen, zodat je een pilaar van bloemen op tafel zet. Na de bruiloft kan de driedelige tulpenvaas uit elkaar gehaald worden en gecombineerd worden met losse onderdelen uit de Stapelgekte collectie, om de vaas een compleet nieuwe uitstraling te geven terwijl de persoonlijke berichtjes bewaard blijven. 

Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Meer leuke huwelijkscadeaus
Naast serviesgoed en gepersonaliseerde vazen hebben we nog veel meer bijzondere huwelijkscadeaus in onze collectie. Denk aan leuke woondecoraties voor in huis, maar ook nuttige huwelijskcadeaus die je vaak op een traditionele uitzetlijst tegenkomt. Zoek je écht iets bijzonders, neem dan contact met ons op om onze speciale maatwerk opties te bespreken. Van gepersonaliseerde trouwbordjes tot handbeschilderde vazen met een speciaal thema of zelfs leuke bedankjes die het bruidspaar aan hun gasten wil meegeven.  
Direct leverbaar
€ 249,-
Direct leverbaar
€ 159,-
Direct leverbaar
€ 399,-
Trouwfoto's door: Marion Meyer Photography.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Uitbreiding servies collectie 'Blauw Vouw'

Het serviesgoed 'Blauw Vouw' van Romy Kühne is uitgebreid met koffiekopjes en een waterkan. Het ambachtelijke serviesgoed is een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw.

Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Gedekte tegel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Yksi Expo

Ontdek de serviezen Blauw Vouw, Blauw Bloesem en Blauw Festival nu bij Yksi Expo in Eindhoven. De serviezen staan hier gepresenteerd en Yksi Expo is tevens een verkooppunt van de serviezen.