Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

The Good Roll: Delfts blauw wc-papier!

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan weer vegen in stijl! De wc-rollen die we ontworpen hebben voor The Good Roll waren zo'n groot succes, dat ze binnen no-time uitverkocht waren. Gelukkig hoef je niet lang te treuren, want ze zijn weer terug! En dit keer hebben we zes compleet nieuwe Delfts blauwe toiletrollen ontworpen.

De tweede lichting toiletrollen met een Delfts blauwe wikkel staan alweer klaar en wat zijn ze tof geworden! De Delfts blauw boxen van The Good Roll bevatten 24 hoogwaardige én 100% boomvriendelijke toiletrollen met verschillende Delfts blauwe printjes. Dit keer heb je dansende muizen in je badkamer, een zwoel kijkende luipaard, een parmantige uil, een lief konijntje in een hoge hoed, een chique kat en een pitbull met Churchill wanen. 

De opvallende persoonlijkheden op de nieuwe Delfts blauwe toiletrollen zie je vaker terug op keramiek van Heinen Delfts Blauw. We hebben er dit keer ook een tegeltjeswijsheid bij gezet. Gewoon, om je even op te beuren terwijl je het leven zit te overdenken op het toilet. In ons drukke bestaan moet je goed gebruik maken van dit gouden kwartiertje alleen! Vroeger hingen de toiletten vol met Delfts blauwe tegeltjes met grootmoeders' wijze spreuken erop, dus op deze manier brengen we die oud-Hollandse traditie weer tot leven. Maar dan net even anders.

Vroeger zag je Delfts blauwe tegeltjes op het toilet, nu heb je Delfts blauwe wc-rollen staan!

Waarom niet, dachten we toen we de kans kregen om samen met The Good Roll toffe designer toiletrollen te ontwerpen. Het toilet is immers een belangrijke ruimte in huis of op kantoor en dat mag er best wel een beetje stijlvol en sfeervol uitzien. The Good Roll heeft dit concept goed begrepen en maakt hele trendy wc-rollen die eigenlijk gewone klein kunstwerkjes voor in het toilet zijn. Daarnaast kunnen wij ons ook vinden in hun visie: toiletrollen maken die de natuur zo min mogelijk belasten, maar toch van een hoge kwaliteit zijn én schone toiletten bouwen in landen waar dit hard nodig is.

De toiletrollen zijn alleen verkrijgbaar via The Good Roll, maar we hebben nog genoeg andere decoratie items voor in de badkamer met dezelfde personages erop!

Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Wandcirkel Hollands Glorie 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Muurcirkels ophangen, zo doe je dat!

Het is een veel geziene woontrend: muurcirkels! Deze trend groeit nog steeds door in 2023, dus we laten graag zien wat je nou eigenlijk allemaal kunt met zo’n grote muurcirkel en in welke ruimtes je de muurcirkels het beste tot hun recht laat komen.

Tafeldecoratie voor kerst

Decoreer de eettafel deze kerst met de mooiste tafeldecoraties. Ontdek de mogelijkheden van een kerst tafelloper, een prachtig kerststuk voor op tafel en andere leuke tafelversiering zoals lichtjes, beeldjes en bloemstukken. Maak er een mooi aangeklede kerst van dit jaar!
Delfts blue Valentine's gifts

Het ideale cadeau voor valentijn!

Rozen verwelken, bloemen vergaan maar Delfts blauw blijft altijd bestaan. Vier de liefde deze Valentijnsdag met Heinen Delfts Blauw en verras jouw soulmate met een leuk setje Delfts blauwe sieraden die we speciaal voor jullie hebben samengesteld. Vier de liefde!