Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

The Good Roll: Delfts blauw wc-papier!

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan weer vegen in stijl! De wc-rollen die we ontworpen hebben voor The Good Roll waren zo'n groot succes, dat ze binnen no-time uitverkocht waren. Gelukkig hoef je niet lang te treuren, want ze zijn weer terug! En dit keer hebben we zes compleet nieuwe Delfts blauwe toiletrollen ontworpen.

De tweede lichting toiletrollen met een Delfts blauwe wikkel staan alweer klaar en wat zijn ze tof geworden! De Delfts blauw boxen van The Good Roll bevatten 24 hoogwaardige én 100% boomvriendelijke toiletrollen met verschillende Delfts blauwe printjes. Dit keer heb je dansende muizen in je badkamer, een zwoel kijkende luipaard, een parmantige uil, een lief konijntje in een hoge hoed, een chique kat en een pitbull met Churchill wanen. 

De opvallende persoonlijkheden op de nieuwe Delfts blauwe toiletrollen zie je vaker terug op keramiek van Heinen Delfts Blauw. We hebben er dit keer ook een tegeltjeswijsheid bij gezet. Gewoon, om je even op te beuren terwijl je het leven zit te overdenken op het toilet. In ons drukke bestaan moet je goed gebruik maken van dit gouden kwartiertje alleen! Vroeger hingen de toiletten vol met Delfts blauwe tegeltjes met grootmoeders' wijze spreuken erop, dus op deze manier brengen we die oud-Hollandse traditie weer tot leven. Maar dan net even anders.

Vroeger zag je Delfts blauwe tegeltjes op het toilet, nu heb je Delfts blauwe wc-rollen staan!

Waarom niet, dachten we toen we de kans kregen om samen met The Good Roll toffe designer toiletrollen te ontwerpen. Het toilet is immers een belangrijke ruimte in huis of op kantoor en dat mag er best wel een beetje stijlvol en sfeervol uitzien. The Good Roll heeft dit concept goed begrepen en maakt hele trendy wc-rollen die eigenlijk gewone klein kunstwerkjes voor in het toilet zijn. Daarnaast kunnen wij ons ook vinden in hun visie: toiletrollen maken die de natuur zo min mogelijk belasten, maar toch van een hoge kwaliteit zijn én schone toiletten bouwen in landen waar dit hard nodig is.

De toiletrollen zijn alleen verkrijgbaar via The Good Roll, maar we hebben nog genoeg andere decoratie items voor in de badkamer met dezelfde personages erop!

Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Shop onze hardlopers van dit najaar!

De herfst is nu écht begonnen en in onze winkels merken we dat jullie zin hebben om het thuis gezellig te maken. Dit is de top 10 van meest populaire producten uit onze collectie van de afgelopen maand. Shop ze snel nu je kan, want ze lopen erg hard of sla ze op als favorieten in je verlanglijstje voor een later moment.

Delfts blauwe oorbellen van Heinen Delfts Blauw sieraden

Hippe sieraden met Delfts blauwe touch!

Heinen Delfts Blauw maakt, naast de traditionele vazen, borden en tegels, ook mooie sieraden. Onlangs brachten we een hele nieuwe serie uit die meer inspeelt op de mode en trends van nu. Deze blog bewijst hoe trendy Delftsblauwe sieraden kunnen zijn!

Handbeschilderde Blu Halo lamp Jacob de Baan by Heinen Delfts Blauw

Blu Halo lamp op Galerie Sille zomerexpositie

De Blu Halo lamp van Heinen Delfts Blauw en Jacob de Baan staat op de zomerexpositie van Galerie Sille. Deze kunstgalerie in Oudewater heeft deze zomer gekozen voor het thema 'Delfts blauw' en heeft 45 pronkstukken geselecteerd uit ruim 200 inzendingen, waaronder onze Blu Halo lamp.