Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

The Good Roll: Delfts blauw wc-papier!

Geschreven door Annette O'Shea Op
We gaan weer vegen in stijl! De wc-rollen die we ontworpen hebben voor The Good Roll waren zo'n groot succes, dat ze binnen no-time uitverkocht waren. Gelukkig hoef je niet lang te treuren, want ze zijn weer terug! En dit keer hebben we zes compleet nieuwe Delfts blauwe toiletrollen ontworpen.

De tweede lichting toiletrollen met een Delfts blauwe wikkel staan alweer klaar en wat zijn ze tof geworden! De Delfts blauw boxen van The Good Roll bevatten 24 hoogwaardige én 100% boomvriendelijke toiletrollen met verschillende Delfts blauwe printjes. Dit keer heb je dansende muizen in je badkamer, een zwoel kijkende luipaard, een parmantige uil, een lief konijntje in een hoge hoed, een chique kat en een pitbull met Churchill wanen. 

De opvallende persoonlijkheden op de nieuwe Delfts blauwe toiletrollen zie je vaker terug op keramiek van Heinen Delfts Blauw. We hebben er dit keer ook een tegeltjeswijsheid bij gezet. Gewoon, om je even op te beuren terwijl je het leven zit te overdenken op het toilet. In ons drukke bestaan moet je goed gebruik maken van dit gouden kwartiertje alleen! Vroeger hingen de toiletten vol met Delfts blauwe tegeltjes met grootmoeders' wijze spreuken erop, dus op deze manier brengen we die oud-Hollandse traditie weer tot leven. Maar dan net even anders.

Vroeger zag je Delfts blauwe tegeltjes op het toilet, nu heb je Delfts blauwe wc-rollen staan!

Waarom niet, dachten we toen we de kans kregen om samen met The Good Roll toffe designer toiletrollen te ontwerpen. Het toilet is immers een belangrijke ruimte in huis of op kantoor en dat mag er best wel een beetje stijlvol en sfeervol uitzien. The Good Roll heeft dit concept goed begrepen en maakt hele trendy wc-rollen die eigenlijk gewone klein kunstwerkjes voor in het toilet zijn. Daarnaast kunnen wij ons ook vinden in hun visie: toiletrollen maken die de natuur zo min mogelijk belasten, maar toch van een hoge kwaliteit zijn én schone toiletten bouwen in landen waar dit hard nodig is.

De toiletrollen zijn alleen verkrijgbaar via The Good Roll, maar we hebben nog genoeg andere decoratie items voor in de badkamer met dezelfde personages erop!

Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Kerstpakket met grachtenpandjes als theelichthouders

De 10 populairste Delfts blauw producten!

We naderen de kerst en naast leuke kerstornamenten en mooie kerstserviezen, zien we dat er heel veel Delfts blauwe kerstcadeaus voor elkaar worden gekocht. Ben je nog op zoek naar last minute kerstgeschenken, mooie serviezen voor het kerstdiner of gewoon nog wat gezellige lichtjes voor in huis bekijk dan onze top 10 van meest populaire Delfts blauwe producten. Wie weet vind je hier precies wat je zoekt! 

Gedekte tafel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Trend alert 2020: Wabi Sabi!

Lifestyle trends change every year. While the past years were all about picture perfect designs, 2020 is about Wabi Sabi, the art of imperfection.

Styling guide: Hoge bolvaas!

Wat zijn wij blij met onze nieuwe hoge bolvazen. Het was onze wens om de ideale bloemenvaas te maken voor grotere boeketten en met deze collectie is dat gelukt! We laten je graag zien waarom deze vazen zo ontzettend handig zijn en waarom jij hier ook blij van gaat worden!