Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5385 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Relatiecadeaus

Denk jij erover na om jouw relaties een cadeau te geven? Als bedankje voor het afgelopen jaar of om op zijn tijd waardering te tonen? Goed idee. Het onderhouden van een goede relatie is de basis voor verdere vooruitgang.

Weet je nog niet wat je wilt gaan geven? Duik in het assortiment van ruim 1.300 relatiecadeaus van Heinen Delfts Blauw. Een oceaan van typisch Nederlandse cadeaus. We helpen je graag met in het bepalen van een geschikt cadeau. Lees snel verder.

Populaire Delfts Blauwe producten

De Blauwe Fiets nr 2 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 89,50
Direct leverbaar
€ 6,95
Direct leverbaar
€ 19,95

Relatiecadeaus met een Hollands tintje

Een Delfts Blauw relatiecadeau is iets typisch Hollands. Waar veel mensen nog denken aan de oubollige uitstraling, is er echter een hele nieuwe richting in geslagen. Delfts Blauw is weer van deze tijd. Door nieuwe designs, nieuwe producten zonder de traditie en historie te verwaarlozen past het in ieder huishouden.

Dat maakt Heinen Delfts Blauw zo geschikt om te geven. Niet alleen voor buitenlandse relaties.

We gaan verder dan souvenirs

Heinen Delfts Blauw heeft een extra dimensie gegeven aan het product “Delfts Blauw”. Door diverse samenwerkingen met bekende ontwerpen, zijn meerdere designs ontstaan. Wilt je jouw relatie iets opvallends geven? Dan raden wij aan om eens de volgende productlijnen te bekijken:

Zelf een relatiecadeau samenstellen?

Door het ruimte assortiment heb je veel mogelijkheden. Je kan er ook voor kiezen om zelf een cadeau samen te stellen. Bijvoorbeeld door meerdere producten uit te kiezen en deze tot een mooi pakket om te toveren.

In dat geval lichten we graag de meest populaire artikelen uit om te geven. Wat dacht je van de bekende stroopwafelblikken, de Hollandse grachtenpanden of windmolens? Deze artikelen beginnen vaak al vanaf een paar euro. Zo maak je het geheel naar eigen smaak.

Liever dat wij een mooi relatiecadeau samenstellen? Geen enkel probleem. Neem in dat geval even contact met ons op.

Maatwerk wandborden en tegels

Wil je iets unieks én heel persoonlijks schenken? Dan heb je de mogelijkheid om een wandbord of tegel te personaliseren. Voorzie het van een persoonlijke boodschap of wellicht jouw merk. Jij bepaalt.

Bestel voor 15:00, neem het morgen in ontvangst

Heinen Delfts Blauw begrijpt dat je niet te lang wilt wachten. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur, dan leveren wij morgen jouw producten al. Indien nodig, verpakken wij het gratis in cadeaupapier!