Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5392 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Kerstcadeau personeel

Het einde van het jaar komt in zicht. De feestdagen komen eraan. Dan vergeet je natuurlijk het personeel niet. Een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en een kerstcadeau voor het personeel te regelen. Zet ze op authentieke wijze in het zonnetje. Doe het met Heinen Delfts Blauw.

Hoe vind je het juiste kerstcadeau voor het personeel? Het goede nieuws is dat Heinen Delfts Blauw ruim 1.300 producten in het assortiment heeft. Daarnaast helpen we je graag de zoektocht wat makkelijker te maken. Lees snel verder!

Bestel het kerstcadeau voor 15:00 uur

De kerstgeschenken voor collega’s geef je vaak net voor de feestdagen. Wacht daarom niet te lang met het kiezen van een cadeau. Wanneer je doordeweeks voor 15:00 uur besteld, ontvang je het de volgende dag. Wij kunnen het eventueel verpakken in cadeaupapier. Helemaal gratis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 89,50

Kerstcadeau voor personeel in alle soorten en maten

Een kerstcadeau voor het personeel uitzoeken is niet gemakkelijk. We hebben ze in alle soorten en maten, waardoor je altijd een geschikt personeelscadeau gaat vinden. Van kleine souvenirs vanaf €1 tot aan luxe geschenken en maatwerk producten. Waar bedank jij het personeel mee?

Kerstcadeaus gemaakt door ontwerpers

Dit is een categorie kerstcadeaus om speciaal uitgelicht te worden. Heinen Delfts Blauw werkt samen met toonaangevende (internationale) ontwerpers. Zij steken onder andere Delfts Blauw in een modern jasje. Zodoende zijn er diverse nieuwe collectielijnen ontstaan. Van serviesgoed tot creatieve vazen. Wil je een kerstcadeau aan het personeel geven, dat zij echt in huis kunnen gebruiken? Neem dan een kijkje bij:

Selecteer diverse souvenirs tot een mooi pakket

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere Hollandse souvenirs samen te stellen tot een creatief geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de leuke grachtenpanden of windmolens. Perfect voor op de kast of vensterbank. Zo maak je een persoonlijk en origineel kerstcadeau!

Nog leuker: je kan de producten eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap of bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ambachtelijk handarbeid

Heinen Delfts Blauw beschikt over meerdere ateliers, fabrieken en winkels waar Delfts Blauw geproduceerd en aangeboden wordt. Hierdoor kunnen wij bestellingen in de webshop snel leveren. Namelijk de volgende dag wanneer je doordeweeks voor 15:00 uur besteld. En bestel je voor €75 of meer? Dan is de verzending helemaal gratis!