Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
4935 reviews
Mark: 9,4

Luxe relatiegeschenken

Je opdrachtgever of klant verrassen met een luxe relatiegeschenk? Wil je iemand bedanken of laten weten dat ze belangrijk voor je zijn? Denk dan eens aan luxe relatiegeschenken van Heinen Delfts Blauw.

Met meer dan 1.300 producten heb je ruime keuze om een geschenk uit te kiezen. En voor een ieder is er wat te vinden. Groot uitpakken? Heinen Delfts Blauw beschikt over met de hand beschilderde producten. Gemaakt in eigen atelier en dus geheel uniek in zijn soort. Denk bijvoorbeeld aan handbeschilderde vazen en wandborden.

Zoek je liever iets kleins? We beschikken ook over goedkope relatiegeschenken zoals klompjes, de bekende grachtenpanden en windmolens.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Met meer dan 1.200 producten in het assortiment van Heinen Delfts Blauw, ga je ongetwijfeld een geschikt relatiegeschenk vinden. Natuurlijk wil je dat zo snel mogelijk aan je relatie geven. Bestel dan doordeweeks voor 15:00, dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 83,30
Direct leverbaar
€ 55,30
Niet leverbaar
€ 34,95

Luxe relatiegeschenken laten zien dat je om de klant geeft

Door het ruime assortiment, vind je relatieschenken in alle vormen en maten. Kies een geschenk of stel iets samen, jij bepaalt.

Heinen Delfts Blauw heeft op het gebied van luxe relatiegeschenken een bijzondere collectie. Unieke handbeschilderde designs door toonaangevende designers in Nederland. Zo maak je van een geschenk een écht waardevol cadeau. Neem eens een kijkje bij:

Waarom Delfts blauw als luxe relatiegeschenk

Vaak denk je bij delfts blauw aan relatiegeschenken voor internationale opdrachtgevers. Maar waarom niet voor je Nederlandse klanten? Delfts blauw is niet meer ouderwets. Het is uniek, modern en onderdeel van de Nederlandse historie. Een typisch Nederlands cadeau, dat al eeuwenlang bestaat en daar mogen wij trots op zijn.

Heinen Delfts Blauw heeft deze traditie in een nieuw jasje gestoken. Daarom spreken wij ook van “creating new designs”, waardoor delfts blauw weer bij de tijd van de 21e eeuw past.

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een uniek relatiegeschenk.

Gratis verzending vanaf €75

Een luxe relatiegeschenk wil je geven wanneer het jou uitkomt? Dan zit je vanzelfsprekend niet op een lange levering te wachten. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is!