Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
4935 reviews
Mark: 9,4

Typisch Nederlands cadeau kopen?

Bent u op zoek naar een typisch Nederlands cadeau om iemand mee te verrassen? Heinen Delfts Blauw helpt u mee in de zoektocht naar een passend cadeau! Met ons brede assortiment hebben wij altijd wel iets ter beschikking voor wie het cadeau bestemd is. U zult geheid opvallen met een typisch Nederlands cadeau bij uw vrienden, familie of collega’s. Wij pakken zelf uw cadeau voor u in!

Typisch Nederlands: molen als cadeau

Veel typischer krijg je het haast niet: een windmolen als cadeau geven. Een typisch Nederlands cadeau om te geven. De windmolens plaats je makkelijk in huis of op kantoor als decoratie. De windmolens bieden wij aan in verschillende soorten en maten. Vanaf € 2,50 koopt u al een Delfts Blauwe windmolen. 

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 78,75
Direct leverbaar
€ 48,30

Delfts Blauwe klompjes

Als je het over typisch Nederlandse cadeaus hebt kunnen klompen uiteraard niet missen. Wij hebben dan ook veel verschillende soorten klompjes met Delfts Blauwe afdruk ter beschikking. U kunt kiezen uit klompjes aan een lint, hangklompen of klompjes om uit te delen. Al onze klompen hebben een typisch Nederlandse tint: Delfts Blauw!

Typisch Nederlandse huisjes als cadeau

De typisch Nederlandse huisjes zijn ook zeer geschikt om te geven als cadeau. Iedereen herkent de typisch Nederlandse huisjes wel als die ze ziet. U kunt kiezen uit zeer veel verschillende soorten Nederlandse huisjes. U kunt kiezen uit verschillende groottes en kleuren.

Sinterklaas cadeau: Delfts Blauwe sinterklaas

Hoor wie klopt daar? Het is de Delfts Blauwe sinterklaas! Met een grote lantaarn in zijn hand. Tijdens Sinterklaas is dit natuurlijk een heel gaaf cadeau om te geven. Een typisch Nederlands cadeau, dat ook. Voor € 55 staat de goedheiligman van 30 centimeter bij jou in de woonkamer, klaar om als cadeau gegeven te worden.

Bestel uw typisch Nederlandse cadeau bij Heinen Delfts Blauw

Verras eens iemand met origineel Delfts Blauw! Een typisch Nederlands cadeautje heb je bij ons snel gevonden. Bestel je van maandag tot en met vrijdag voor 15:00? Dan ontvang je morgen al jouw cadeau. Wil je dat wij jouw cadeau voor je inpakken? Dit is geen probleem. Geef het gewoon even aan tijdens het bestellen en jij ontvangt jouw typisch Nederlandse cadeau kant en klaar bij jou thuis.