Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5392 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Hollandse winkel

Je bent terecht gekomen bij een traditioneel Hollandse winkel: Heinen Delfts Blauw. Dan ben je op zoek naar Delftsblauwe souvenirs of interieur producten. Leuk om te geven, maar ook om jezelf op de trakteren. Met ruim 1.300 producten kom je niet met lege handen te staan. Van serviesgoed, wandborden tot vazen en Nederlandse souvenirs zoals klompjes, grachtenpanden en windmolens. Wat kies jij?

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Met ruim 1.300 producten in het assortiment van Heinen Delfts Blauw, ga je ongetwijfeld een geschikt product vinden in deze Hollandse winkel. En nog belangrijker: bestel doordeweeks voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 8,95

Meeste gekozen souvenirs uit onze Hollandse winkel

Delfts blauw en souvenirs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit kennen we al jaren. Maar wat nog leuker is? Ze zijn ook te verkrijgen voor een Hollands prijsje. Al vanaf €1 is er een souvenir verkrijgbaar. Heb je de tijd? Want je hebt de keuze uit ruim 1.300 producten?

We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Tegelijkertijd bespaar je zo wat tijd. De meest populaire souvenirs uit onze Hollandse winkel vind je hieronder en zal je ongetwijfeld kennen:

Allemaal direct verkrijgbaar in onze webshop!

Delfts blauw artikelen voor in huis

Delfts blauw is al eeuwen een begrip in Nederland. Natuurlijk bekend om de souvenirs, wandborden en oude vazen. Heinen Delfts Blauw houdt deze traditie in eren, maar dan met een moderne tint.

Door nieuwe producten en designs te lanceren onder de naam “creating new traditions” is Delfts blauw niet meer ouderwets. In tegendeel, het is een ware toevoeging aan ieder interieur. Door de mooie blauwwitte kleuren is het in ieder huis aan te brengen.

Daarom vind je nu ook nieuw serviesgoed, sieraden en bloemenvazen in onze Hollandse winkel. Bovendien hebben wij samen met toonaangevende designer verschillende collectielijnen opgezet. Neem eens een kijkje bij:

Gratis verzending vanaf €75

Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de winkel van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is. Een cadeau pakken we gratis voor je in!