Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
4935 reviews
Mark: 9,4

Bloemenvaas kopen

Bloemen doen veel met het interieur van je woning. Maar dat begint natuurlijk met een mooie bloemenvaas kopen. Het bepaalt de sfeer van de kamer.

Heinen Delfts Blauw beschikt over een grote collectie bloemenvazen dat een fleurige uitstraling geeft. Een bloemenvaas kopen met een Hollands tintje? Bestel één van onze moderne bloemen- of tulpenvazen. Handbeschilderde vazen met unieke designs dat een prachtige sfeer in de woonkamer geeft.

Voor 15:00 uur een bloemenvaas kopen = morgen in huis

Met ruim 200 verschillende bloemenvazen, ga je ongetwijfeld een geschikte vaas vinden. Natuurlijk wil je dat zo snel ontvangen en direct de bloemen erin plaatsen. Bestel dan doordeweeks voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Niet leverbaar
€ 33,00
Direct leverbaar
€ 55,30
Niet leverbaar
€ 219,00

Bloemenvaas kopen met uniek designs

Wie denkt dat Delfts blauw ouderwets is, heeft het mis. Heinen Delfts blauw beschikt over moderne bloemenvazen met unieke design. Iedere vorm en handschilderwerk heeft een uniek verhaal dat samenhang heeft met de Nederlandse historie. Ontworpen door ervaren specialisten en toonaangevende designers.

Cilindervormige bloemenvazen van designer Richard Hutten

De samenwerking tussen Heinen Delfts Blauw en de bekende ontwerper Richard Hutten uit zich in een unieke bloemenvaas met cilinderachtige vormen. Enthousiast geraak om een bloemenvaas te kopen? Het design geeft je interieur een moderne en unieke uitstraling!

Hollandse bloemenvaas: de fietsvaas

Een bloemenvaas kopen dat direct een mooie Nederlandse invloed aan uw woning geeft? In samenwerking met ontwerper Sylvain Tegroeg is de oer-Hollandse fietsvaas ontstaan. Je nieuwe bloemen in een frisse vaas opstellen? Met deze vaas houd je de Nederlandse traditie in ere en heb je modern Delfts blauw in huis.

Tulpenvazen

Delfts blauw is een typisch Nederlands product. Wat dit nog meer is, zijn tulpen. Bij Heinen Delfts Blauw vind je daarom een groot assortiment aan tulpenvazen. Met moderne design en unieke vormen. Geef het interieur een nieuwe stijl!

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een unieke interieuraccessoire.

Gratis verzending vanaf €75

Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is!