Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5414 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Hollandse producten

Trakteer jezelf eens op een cadeau. Iets klein of groots, je verdient het. En ben jij gek op Hollandse producten? Ontdek dan het Delfts blauw van Heinen Delfts Blauw.

Natuurlijk ook fantastisch voor een buitenlandse vriend. Of een familielid dat uit ons landje vertrokken is. Met écht Hollandse producten tover je een glimlach op ieder gezicht. Inclusief jezelf.

Van souvenirs tot serviesgoed

Geen Hollandse stroopwafel, pepermunt of Goudse kaas. Bij Heinen Delfts Blauw vind je wél de Hollandse producten als stroopwafelblikken, de bekende klompjes, handelshuisjes tot aan wandborden en serviesgoed.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 1,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 5,95
Direct leverbaar
€ 4,95

Cadeau geven of voor jezelf, het is morgen in huis!

Belangrijk om te weten: bestel je doordeweeks voor 15:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis, zodat jij niet lang hoef te wachten op wat je wenst. En is het een cadeau? Dan kunnen wij het voor je verpakken in de stijl van Heinen Delfts Blauw. Doen wij helemaal gratis voor je!

De keuze is reuze

Wist je dat Heinen Delfts Blauw een assortiment heeft van ruim 1.300 Hollandse producten? De keuze is enorm en daarom helpen wij jou een handje bij het uitzoeken van jouw artikel. De meest populaire categorieën zijn:

De meest gekozen artikelen lichten we voor je uit. Typisch Hollands, maar misschien toch anders dan je had verwacht!

De fietsvaas

In samenwerking met ontwerper Sylvian Tegroeg is er een exclusieve vazenlijn ontstaan: De Blauwe Fiets. De fietsvaas is een van de meest gekozen producten van Heinen Delfts Blauw. Een oer-Hollandse vaas!

Stroopwafelblik

Een Hollands product waar je Hollandse snoepgoed in kan stoppen. Volg je het nog? Een traditioneel stroopwafelblik met een molen design. Alsof je weer bij oma op bezoek gaat.

Bierpul

Een biertje op zijn tijd, waarom niet? Vanaf nu kan je het op Hollandse wijze drinken. Een unieke bierpul met een molen motief.

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Alle producten van Heinen Delfts Blauw zijn met passie gemaakt door echte vakmensen. Het gebeurt allemaal in eigen huis. Of beter gezegd, in eigen ateliers en fabrieken. Het eerste atelier is ontstaan in Putten. Hedendaags vind je onze winkels in verspreid in onder andere Amsterdam en Delft. Wil jij morgen nog een uniek Hollands product ontvangen? Bestel dan nu in online!