Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Typisch Hollands cadeau

Delfts blauwe mokken met goud oor

Typisch Hollands cadeau: Delfts blauwe klompjes en mokken!

Wanneer je spreekt over een typisch Hollands cadeau, dan kun je niet om klompen en mokken heen. Dit is bij uitstek een perfect cadeau om te geven aan een buitenlandse vriend, vriendin of kennis. Nederland staat al eeuwen bekend om haar molensklompen en kuspaartjes. Deze houten schoenen hebben een lange geschiedenis in Nederland en worden vandaag de dag nog steeds gedragen op Nederlandse boerderijen. Het mooie is dat deze klompjes op veel producten tstaan afgebeeld, en in het herkenbare Delfts blauw te verkrijgen zijn: in de opvallende blauw witte kleuren met leuke designs.

De Delfts blauwe klompjes aan lint zijn verkrijgbaar in een zak van 8 stuks. Daarnaast beschikt Heinen Delfts Blauw over unieke decoratie klompen in groot formaat. De hangklomp is onder andere een unieke klomp om als cadeau te geven. Of wat dacht je van een romantisch kuspaar op klompen, afgebeeld op een Delfts blauwe mok of als beeldje? Wat altijd goed scoort in het buitenland, is een typisch Nederlands cadeautje voor in de kerstboom, zoals een klomp als kerstornament.

Populaire Delfts Blauwe producten

Niet leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Niet leverbaar
€ 9,95
Delfts blauw bord met grachtenpanden en huisjes op de plank

Typisch Hollandse grachtenhuisjes als cadeau

Grachtenpandjes blijven razend populair. Of het nou gaat om de daadwerkelijke huizen langs de grachten of de miniatuur grachtenpandjes van porselein. De grachtenpandjes met hun bijzondere trapgevels uit de 17e eeuw zijn typisch Nederlands en wereldwijd bekend en geliefd. Een miniatuur grachtenpandje is dan ook een typisch Nederlands cadeau voor buitenlandse relaties. Dankzij de stijlvolle vormgeving zijn de typisch Hollandse grachtenhuisjes ook leuke cadeautjes voor Nederlandse huishoudens. In vrijwel elke grote stad kom je de grachtenpanden nog tegen en de decoratieve huizen staan model voor hele decoratieve Nederlandse dingen voor in huis. 

Heinen Delfts Blauw heeft een groot assortiment beschikbaar van dit typisch Hollandse cadeau. Zo komen onze Hollandse grachtenpandjes in de vorm van een kandelaar, een grachtenpandje als vaasje voor droogbloemen of gewoon een rijtje grachtenpandjes als decoratie in de vensterbank. Typisch Nederlandse gezelligheid! Een Nederlands cadeau wat je makkelijk meeneemt of verstuurt naar het buitenland is een porseleinen mok met grachtenpandjes erop. Het ideale cadeau voor iemand met heimwee naar Nederland!

Dit vinden onze klanten van ons:
“We hebben de bordjes vandaag ontvangen en zijn er heel erg blij mee. De verpakking en het certificaat zijn ook prachtig. Ik vind het een absolute ++ hoe het wordt geleverd. Ik verwacht dat dit cadeau heel erg gewaardeerd zal worden.”
Peter Cüppers
“Snelle service, prachtige producten”
Terry

Producten in alle stijlen en maten

Het ontstaan van Delfts blauw aardewerk gaat al eeuwen terug naar de stad Delft. Inmiddels is dit typisch Nederlandse product een wereldwijd bekend cultureel erfgoed geworden. Terwijl Delfts blauw vroeger vooral bekend stond om zijn Nederlandse tulpenvazen en wandborden, is Delfts blauw tegenwoordig aan een opmars bezig in de moderne Nederlandse huishoudens. De collectie van Heinen Delfts Blauw veranderd mee met de trends. Hier vind je Delfts blauwe producten die heel traditioneel zijn gebleven, maar ook Delfts blauwe producten in een modern jasje. Van typisch Nederlandse cadeautjes, souvenirs en relatiegeschenken tot luxe interieuraccessoires. 

Ook wordt het geven van een typisch Nederlands cadeau op een bruiloft weer steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd trouwbord met de namen van het bruidspaar erop. Een Nederlands cadeau om te koesteren. Of een moderne variant van een XXL kuspaar, waarbij het soms ook mogelijk is om een man-man of een vrouw-vrouw combinatie te maken. Het ultieme Nederlandse cadeau blijft toch wel de driedelige tulpenvaas! Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en met onze Stapelgekte collectie kun je de tulpenvaas helemaal zelf naar wens samenstellen.

Moderne designs voor je interieur door erkende ontwerpers

Heinen Delfts Blauw begrijpt dat het Delfts blauw anno nu om een nieuwe vormgeving vraagt. Zo wordt Delfts blauw niet iets wat alleen maar bij opa en oma op de kast stond, maar iets wat terugkeert naar alle Nederlandse huishoudens. Met creatieve en moderne Delfts blauwe producten die de typisch Nederlandse uitstraling behouden, vormen deze collecties echt een toevoeging aan je interieur. In samenwerking met toonaangevende designers in Nederland zijn er nieuwe collecties ontstaan vol leuke Nederlandse cadeaus. Neem eens een kijkje bij:

Unieke cadeaus voor bruiloften

Aan een bruidspaar geef je natuurlijk het liefst een cadeau wat ze de rest van hun leven koesteren. Een gepersonaliseerd Delfts blauw trouwbord is een waardevol geschenk en een typisch Nederlands cadeau voor een bruiloft. Op het trouwbord worden de namen van het bruidspaar en de trouwdatum geschilderd. Een onuitwisbare herinnering aan die bijzondere dag. Een gepersonaliseerd trouwbordje is een heel bijzonder Nederlands cadeau wat leuk is voor een bruidspaar dat in het buitenland woont of trouwt. Zo hebben ze een tastbare herinnering aan hun connectie met Nederland. Het is ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp op het trouwbord te laten schilderen, neem voor de mogelijkheden en de prijzen gerust contact met ons op. Dan denken we graag met je mee om het ideale typisch Nederlandse cadeau te maken.

Leuk cadeau voor buitenlandse vrienden

Zoek je nog een leuk cadeau voor buitenlandse vrienden, dan is een Delfts blauw cadeau de ideale verrassing. Heinen Delfts Blauw is de grootste producent van Delfts blauw aardewerk wereldwijd, en maakt zowel traditioneel Delfts blauw handschilderwerk als moderne Delfts blauwe woondecoraties. Een authentiek stukje Nederlands cultureel erfgoed is dan een leuk cadeau voor buitenlandse vrienden, waarmee je een cadeau met een verhaal geeft. Delfts blauw is namelijk al ruim vierhonderd jaar een product wat over de hele wereld bekend staat als iets typisch Nederlands. De kleurencombinatie van wit en Delfts blauw is tijdloos en past in vrijwel alle woonstijlen thuis. Op onze leuke cadeaus voor buitenlandse vrienden vind je herkenbare Hollandse decoraties, zoals molens, grachtenpandjes en typisch Hollandse dieren. 

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 typisch Hollandse cadeaus. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die op zoek is naar een fantastisch presentje. Een typisch Nederlands cadeau voor een bruiloft of voor iemand in het buitenland bijvoorbeeld!

Met meer dan 1.300 producten in het assortiment van Heinen Delfts Blauw, ga je ongetwijfeld een geschikt cadeau vinden. Natuurlijk wil je dat op tijd kunnen geven. Bestel doordeweeks voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling diezelfde dag nog verzonden! Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €95,- of hoger is! Zo heb je je typisch Nederlandse producten razendsnel in huis,

Handbeschilderde vaas met biscuit en ongebakken versie en de mal Heinen Delft Blauw
Delfts blauw schilder aan het werk bezig met het beschilderen van een vaas Heinen Delfts Blauw
Delfts blauw bord met grachtenpanden en huisjes op de plank
Handbeschilderde Tulpenvaas met bloemmotief blauw met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderd Relatiegeschenk /Maatwerk Huwelijk bord 37 cm (incl. 25 tekens) Heinen Delfts Blauw