Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
7693 reviews
Mark: 9,5

Heinen Geurlijn

Voeg een andere dimensie toe aan je interieur met de nieuwe collectie huisparfums en handverzorging van Heinen Delfts Blauw. De luxe geuren prikkelen de zintuigen en brengen de ambachtelijke plateelbakkerijen, het frisse witte porselein en de zwoele majolica schilderingen tot leven. De huisparfums en hun Delfts blauwe vormgeving zijn tevens een schitterend decoratiestuk voor in huis. 

Heerlijke geuren voor in huis

Fijne subtiele geuren bepalen voor een groot deel de sfeer in een interieur. Van zwoele zomerse avonden met zware complexe geursensaties tot frisse aquatische tonen die doen denken aan een lichte zeebries. Een geur drukt een stempel op een ruimte en kan goed gebruikt worden om de gewenste sfeer te versterken. Heinen Delfts Blauw komt daarom met een collectie huisparfums en handverzorging, waaronder geurstokjes en geurkaarsen, met een luxe Delfts blauwe uitstraling om de decoratie van je interieur compleet te maken.

Prikkel alle zintuigen

Onze wandborden en Delfts blauwe vazen zijn terug te vinden in woonkamers en bedrijven rondom de hele wereld, maar tot nu toe kon je er alleen maar van genieten door er naar te kijken. Met de nieuwe huisparfums van Heinen Delfts Blauw voegen we daar een ander zintuig aan toe. Je kunt Delfts blauw niet langer alleen maar bekijken, maar ook ruiken. In drie zorgvuldig samengestelde geuren weten we de essentie van Delfts blauw porselein te vangen. Zo komt dit eeuwenoude ambachtsproduct nog meer tot leven.

Huisparfums: fris, romantisch of kruidig

Ontdek de luxe geuren van Heinen Delfts Blauw en dompel je onder in de tijd van de bruisende, ambachtelijke plateelbakkerijen van vroeger. Kies voor Faience, onze sprankelende frisse geur die je doet denken aan kraakhelder porselein, een aquatische zeebries die rechtstreeks vanaf het geschilderde Delfts blauwe zeegezicht lijkt te waaien. Of duik in de zwoele wereld van het kleurrijke Majolica, een romantische zoete geur vol weelderige bloesem. Met Plateel droom je weg naar de bedrijvigheid van de oude plateelbakkerijen waar op houtvuur werd gestookt en waar kruiden als nootmuskaat, witte peper en kruidnagel de warmte van dit oude ambacht verbeelden.

Luxe handverzorging in een Delfts blauw jasje

Draag de luxe geur van exclusief Delfts blauw ambacht altijd met je mee via de handverzorgingsproducten van Heinen Delfts Blauw. De handzeep en de handcrème zijn beschikbaar in drie heerlijke geuren met elk hun eigen geurbeleving. De reinigende handzeep laat een heerlijke geur achter die versterkt wordt door de bijbehorende handcrème. De handcrème is een rijke en voedende ondersteuning voor handen die net als onze ambachtslieden altijd aan het werk zijn