Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Malika Novi

Magnolia vazen

Voor Heinen Delfts Blauw heeft Malika Novi schitterende Magnolia vazen ontworpen. Al jaren is zij groot bewonderaar van klassiek Delfts blauw porselein. Ook is zij altijd op zoek naar visueel aantrekkelijke vormen en lijnen. Dit is terug te zien in dit prachtige ontwerp: de Magnolia vaas.

De schitterde Magnolia vaas is ontworpen door Malika Novi. Zij is altijd op zoek naar visueel aantrekkelijke vormen.

Magnolia vaas

Malika Nova haalt haar inspiratie uit de natuur, kunst, mode en de mensen om haar heen. De magnolia vaas heeft een esthetische aantrekkingskracht door de mooie lijnen die over de vaas lopen. 

"Ik wilde een vaas maken waarmee iedereen op verschillende manieren kan bloemschikken. Tegelijkertijd wilde ik dat de vaas ook een coole, visueel intrigerende toevoeging aan een interieur zou zijn. De vorm van de vaas van bovenaf gezien, lijkt op de magnolia bloem, dus daar komt ook de naam vandaan." 

De magnolia vaas is uitgebracht in vier varianten.

Magnolia vazen

Aanbieding
Niet leverbaar
€ 149,-
€ 74,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 74,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 74,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 149,-
€ 74,95

Malika Novi

Malika Novi is een product designer gevestigd in Milaan. De van oorsprong Russische ontwerpster stelt hoge eisen aan haar eigen ontwerpen. Zo moeten de artikelen een aantrekkingskracht hebben en moet zij ze zelf in huis willen hebben. Hierdoor zorgt Malika Novi ervoor dat haar ontwerpen voorzien zijn van visueel aantrekkelijke lijnen en vormen. 

Designers

Heinen Delfts Blauw werkt regelmatig samen met verschillende bekende Nederlandse designers en beroemdheden om zo nieuwe en unieke producten te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we met verschillende designers gewerkt zoals Richard Hutten, Geke Lensink en Jacob Baan. Momenteel werken we samen met Malika Novi, Redmer Hoekstra, en Janny van der Heijden. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl die we combineren met de moderne Delfts blauwe producten van Heinen Delfts Blauw.