Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Applique

Filters

tot

Producten

1 product

Wandbord vierkant bloemmotief

Direct leverbaar
€ 179,-

Handbeschilderde appliques

Dit is de uitgebreide collectie van Heinen Delfts Blauw met daarin de mooiste Delfts blauwe appliques. Een applique is een traditioneel Nederlands decoratiestuk met herkenbare schilderingen erop, zoals typisch Hollandse landschappen met molen, de zeevaart, bekende kunstwerken of bloemen. Zo fleur je elke woonkamer op met een applique die bij jouw interieur past.

Sfeervolle Delfts blauwe appliques

Bij Heinen Delfts Blauw zijn we continu bezig met het maken van nieuwe tradities. Daarom hebben we appliques in onze collectie die een knipoog geven naar de traditionele appliques, maar die heel goed passen binnen moderne en populaire woonstijlen zoals industrieel, landelijk of minimalistisch. Denk bijvoorbeeld aan onze appliques met een moderne schildering van Amsterdamse grachtenpanden op een rij, omgeven door een rand van bloemen. Of kies voor de appliques die gebaseerd zijn op bekende kunstwerken uit musea, zoals het 'Meisje met de Parel', voor een herkenbaar beeld aan de muur.

Oer-Hollandse taferelen

Naast de moderne, stedelijke appliques maken we bij Heinen Delfts Blauw natuurlijk ook nog steeds de traditionele Delfts blauwe applique. Deze appliques hebben de herkenbare Delfts blauwe patronen zoals bloemen of typisch Hollandse landschappen, met molens, water en boerderijen. Onder onze traditionele collectie appliques vallen ook de kostbare handbeschilderde appliques. Die zijn volledig op ambachtelijke wijze door onze plateelschilders gemaakt. Dit is pure ambacht van een hoge kwaliteit en hierdoor kan er ook veel op maat gemaakt of gepersonaliseerd worden. Neem gerust contact op om alle wensen te bespreken. Het is bijvoorbeeld heel leuk om een applique te geven aan iemand voor een bruiloft of een ander bijzonder cadeau. We laten je graag zien wat daar allemaal in mogelijk is!

Uitgebreide collectie appliques

Dankzij onze uitgebreide en veelzijdige collectie is er voor elke wens en elk budget wel een passende applique te vinden. Alle appliques hebben een gaatje aan de achterkant om het gemakkelijk aan de muur te bevestigen, maar ze kunnen ook als pronkstuk neergezet worden. Bestel op werkdagen voor 15:00 uur, en het applique wordt diezelfde dag nog verzonden.