Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Wilma Plaisier

Voor Wilma Plaisier is schilderen een lust in haar leven. Geen onbeschilderd stukje aardewerk is veilig voor deze meesterschilder. Na haar opleiding bij Royal Delft en tien jaar voor zichzelf te hebben gewerkt, is ze bij Heinen Delfts Blauw terechtgekomen. Haar collectie Nature Design is hier een schitterend voorbeeld van haar werk, net als haar one-of-a-kind handschilderwerk producten.
Handbeschilderde "Nature" collectie Vazen klein en groot met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Nature Design vazen

De Nature Design collectie is ontworpen door Wilma Plaisier voor Heinen Delfts Blauw. Zij werd geïnspireerd door een 17e eeuws schilderij waar veel groentinten in voor kwamen. Dit gecombineerd met haar liefde voor blauw, ontstond de combinatie van groen en blauw. Het bleek een prachtig samenspel. In het decor vind je vogels en vlinders die, naast het groen, ook weer verwijzen naar de natuur. Ook zijn er elementen uit de jugendstil in verwerkt. Elke vaas is zorgvuldig met de hand beschilderd.
Bekijk de Nature Design collectie
Handbeschilderde borden vis set van 4 aan de muur Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe wandborden

Wilma ontwerpt en schildert prachtige wandborden als een bijzonder decoratiestuk voor aan de muur. Delfts blauwe wandborden hangen al generaties lang in Nederlandse woonkamers, maar deze creatieveling heeft het traditionele Delfts blauwe wandbord nieuw leven in geblazen. Ook kan ze een wandbord geheel naar wens maken met een eigen ontwerp.

Trendy wandborden

Naast handbeschilderde wandborden, ontwerpt Wilma ook trendy collecties wandborden met een eigentijds design die thuispassen in elk interieur van nu. Van wandborden waarop oude Hollandse Meesters centraal staan tot dieren met ludieke details. De wandborden zijn zo ontworpen dat ze goed met elkaar te combineren zijn, zodat je zelf een eigen statement wall kunt samenstellen. 
Bekijk de collectie Wandborden