Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Femke Smelt

Productmanager Femke Smelt is verantwoordelijk voor 'wat verkopen we'. Van eerste idee tot een product dat klaar is voor verzending. Gave ideëen die zij opvangt binnen het team of samenwerkingsvormen met externen verzamelt ze en bespreekt deze tijdens een maandelijks overleg. Zo gaat er nooit een goed idee verloren en ontstaan de mooiste producten met het échte Heinen Delfts Blauw DNA.

Stapelen maar!

De tulpenvaas is misschien wel het meest bekende Delfts blauwe product ter wereld. Bij Heinen Delfts Blauw gaan we next level met deze traditionele piramidevaas om ieders interieur te laten knallen. Door bestaande collecties met elkaar te combineren, hebben we de ultieme mix gemaakt tussen pure ambacht en moderne stijlen. Met verschillende onderdelen die naar hartelust gemixt en gematcht kunnen worden, kan nu iedereen zelf zijn ideale tulpenvaas samenstellen.
Bekijk de Stapelgekte collectie
Plateel geurkaars met in Delfts blauwe verpakking

De geur van Delfts blauw porselein

Kruidige geuren van de oude plateelbakkerijen gevangen in een heerlijke huisparfum. De weelderige bloesemwereld van de Majolica schilderkunst. De frisse, enerverende geuren van kraakhelder porselein. Met de huisparfums & handverzorging collectie van Heinen Delfts Blauw hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan dit traditionele ambacht.
Met de nieuwe geuren kun je Delfts blauw niet alleen zien, maar ook ruiken. Plateel voert je mee naar bruisende steden waar de plateelbakkerijen op volle toeren stoken, Majolica brengt een Delfts blauwe bloemendecoratie tot leven en Faience brengt herinneringen naar boven van een heerlijke dag aan het strand waar de Delfts blauwe zeilbootjes voorbij zoeven.
Bekijk de Home Fragrance collectie