Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Geniet van deze schitterende bloemenpracht die nooit verwelkt!

Bloemen voor in ieder interieur

Ruimtes in huis worden steeds meer aangekleed met details die de gewenste sfeer versterken. Kies bijvoorbeeld voor zwierige linnen gordijnen of houten lamellen als raambekleding, wollen kussens en kleden op de banken en stoelen of juist vrolijke prints. Decoreer de muren met strakke fotolijsten of traditionele Delfts blauwe wandborden om de stijl een persoonlijke draai mee te geven.

Ik ben echt gek op bloemen en bij mooie bloemen hoort natuurlijk een prachtige vaas. Bij tulpen denk ik altijd meteen aan de tulpen-vazen van Delfst Blauw en het Hollandse aspect.

Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Setprijs
Direct leverbaar
€ 99,85
€ 87,95
Direct leverbaar
€ 42,95

Bord Stilleven met bloemen

De Gouden Eeuw is een periode in de Nederlandse geschiedenis die grotendeels samenvalt met de zeventiende eeuw. De Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden maakte een bloeiperiode door op gebied van onder andere kunsten. De afbeelding op het bord is gebaseerd op Stilleven met bloemen in een glazen vaas, een schilderij van Jan Davidsz. De Heem (Utrecht april 1606 – Antwerpen tussen 18 september 1683 en 18 september 1684). Jan Davidsz. De Heem was een Nederlandse kunstschilder. Hij schilderde uitsluitend stillevens. Stilleven met bloemen in een glazen vaas is te zien in het Rijksmuseum.
€ 42,95
“Mooie kwaliteit porselein! Heel goed ingepakt.”
Karin
“Mooie spullen en prachtige kwaliteit.”
Ank
Wandborden Gouden Eeuw aan de muur Melkmeisje, Meisje met de Parel, Puttertje en Bloemen Heinen Delfts Blauw

Hollandse meesters bij jou aan de muur

Geniet van een schitterende bloemenpracht die nooit verwelkt door deze set in je huis op te hangen. De wandborden zijn rijk versierd met afbeeldingen die afkomstig zijn van beroemde Nederlandse kunstwerken uit de Gouden Eeuw en we hebben ze een bijzondere Delfts blauwe touch meegegeven. Zo zie je het Meisje met de Parel, het Melkmeisje, het Puttertje en een Stilleven van Bloemen in een Glazen Vaas. De wandborden zijn gemaakt van porselein en zijn unieke en trendy muurdecoratie. Aan de achterkant van de borden zitten kleine gaatjes waar een haakje doorheen gaat zodat de borden eenvoudig aan de muur bevestigd kunnen worden.
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 23,95