Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5407 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Souvenirwinkel

Op zoek naar een souvenirwinkel met talloze Nederlandse producten? Heinen Delfts Blauw heeft een assortiment van ruim 1.300 traditionele Delftsblauwe artikelen. Van mokken, nostalgische beeldjes, klompjes en grachtenpanden tot aan vazen, serviesgoed en sieraden. Aan keuze geen gebrek. Wij helpen je graag op weg in onze oase aan souvenirs!

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Met ruim 1.300 producten in het assortiment van Heinen Delfts Blauw, ga je ongetwijfeld een geschikt product vinden in onze online souvenirwinkel. En nog belangrijker: bestel doordeweeks voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 4,95
Direct leverbaar
€ 4,95

Populaire producten uit onze souvenirwinkel

Bij souvenirs denk je snel aan typisch Nederlandse producten. En terecht, want wat is er nou leuker dan een traditioneel Delftsblauwe souvenir? Leuk om te geven aan je vriend, vriendin, familie of buitenlandse kennis.

Heinen Delfts Blauw heeft door het ruime assortiment souvenirs in alle vormen en maten. Zo heb jij alle mogelijkheden in eigen hand, maar we helpen je alvast op weg. De meest bekende souvenirs uit onze winkel zijn ongetwijfeld:

Allemaal direct verkrijgbaar in onze webshop!

Vind onze souvenirwinkels ook in Amsterdam en Delft

Natuurlijk, wij begrijpen dat het leuk is om souvenirs in de winkel te kopen. Ben je van plan een uitje te planning in Amsterdam of Delft? Bezoek dan één van onze 9 winkels. Op bekende pleinen en in drukke straatjes van Amsterdam en Delft vind je onze souvenirwinkels. Komt er een buitenlandse vriend op bezoek? Waarom verras je hem of haar niet met een Nederlandse souvenir?

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 souvenirs. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een Holland souvenir.

Gratis verzending vanaf €75

Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is!