Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Interieur Heinen Delfts Blauw winkel CS Amsterdam

Souvenirwinkel

Diversen Ketting Holland kuspaar, molen, huisje en klomp goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw

Populaire producten uit onze souvenirwinkel

Bij souvenirs denk je snel aan typisch Nederlandse producten. En terecht, want wat is er nou leuker dan een traditioneel Delftsblauwe souvenir? Leuk om te geven aan je vriend, vriendin, familie of buitenlandse kennis.

Heinen Delfts Blauw heeft door het ruime assortiment souvenirs in alle vormen en maten. Zo heb jij alle mogelijkheden in eigen hand, maar we helpen je alvast op weg. De meest bekende souvenirs uit onze winkel zijn ongetwijfeld:

Allemaal direct verkrijgbaar in onze webshop!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 22,95
Direct leverbaar
€ 5,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Heinen Delfts Blauw winkel op Markt 45 in Delft

Vind onze souvenirwinkels ook in Amsterdam en Delft

Natuurlijk, wij begrijpen dat het leuk is om souvenirs in de winkel te kopen. Ben je van plan een uitje te planning in Amsterdam of Delft? Bezoek dan één van onze 9 winkels. Op bekende pleinen en in drukke straatjes van Amsterdam en Delft vind je onze souvenirwinkels. Komt er een buitenlandse vriend op bezoek? Waarom verras je hem of haar niet met een Nederlandse souvenir?
Jaap Heinen schildert aanvankelijk in de Chinese Imari-stijl en begint een klein atelier in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 souvenirs. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een Holland souvenir. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is!