Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5409 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Souvenir shop online

Zoek je een leuke souvenir shop waar je online bij kan bestellen? Misschien ben je eerder een leuk winkeltje tegengekomen en wil je er nu online bij bestellen. Dat kan. Heinen Delfts Blauw heeft meerdere winkels door Nederland én is een online souvenir shop.

Met ruim 1.300 producten in het assortiment zijn wij één van de grootste souvenirwinkels van Nederland. Van Delftsblauwe figuren en beeldjes van grachtenpand tot aan de bekende klompjes. Vind je weg tussen een enorm assortiment een souvenirs.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Bij Heinen Delfts Blauw vind je ongetwijfeld een geschikte souvenir. Een online shop met een enorm assortiment. En ook mooi: al vanaf €1 kan je al slagen. Bestel je voor 15:00 uur op een doordeweekse dag? Dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 12,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 2,95

Souvenirs gemaakt in eigen atelier en fabriek

Het unieke aan Heinen Delfts Blauw is dat alle souvenirs in eigen ateliers en fabrieken gemaakt wordt. Misschien heb je ze al eens in Amsterdam mogen bewonderen. Nu kan je op je gemak in onze souvenir shop online bestellen. Net zo makkelijk en net zo mooi!

Creating new traditions

Souvenirs gaan jaren mee. Vooral de Delftsblauwe Nederlandse souvenirs gaan al eeuwen mee. Onderdeel van de Nederlandse cultuur en traditie. Heinen Delfts Blauw gaat echter wel gewoon met de tijd mee. Creating new traditions, noemen wij dat. Door het bekende delfts blauw in een ‘nieuw jasje’ te steken.

We gebruiken diverse nieuwe designs, modellen en producten om de nieuwe stijl van Heinen Delfts Blauw op toe te passen. Passend in ieder huishouden en dus niet enkel gericht op souvenirs. Door samenwerkingen met erkende ontwerpers, ontstonden er diverse productlijnen.

Een lust voor het oog. Een ware toevoeging in het huis!

Gratis verzending vanaf €75

In onze online souvenir shop vind je al vanaf €1 een leuk artikel. Bestel je in totaal voor €75 of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Maar dat moet helemaal goedkomen met al het moois in ons assortiment. Bekijk alle souvenirs en bestel direct!

Is het een cadeau? Maak gebruik van onze gratis cadeauverpakking!