Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
VADERDAG ACTIE: € 5,- korting op De blauwe fiets mokken met de kortingscode VADER24

Sharing moments met Janny van der Heijden

Delfts blauwe aapjes tekening op servies

Wist je dat:

De aapjes op het servies zijn al een eeuwenoud thema in Delfts blauw. Dit genre van aapjes in satirische situaties was vierhonderd jaar geleden al een populair thema en we brengen deze luchtige grappenmakers graag terug aan tafel. Naast een symbool voor absurditeit, worden apen in Azië al eeuwenlang afgebeeld op porselein om wijsheid en een lang leven uit te beelden. Leuk om de tafel mee te dekken en prachtig te combineren met het tulpen servies! 
Direct leverbaar
€ 44,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 11,95

Sharing Moments vazen

De vazencollectie van Janny van der Heijden bestaat uit tulpenvazen in verschillende vormen en maten en hyacintenvazen. Zo kies je voor elke bloem, altijd de juiste vaas. De bijzondere vormen van de vazen bieden ook ruimte aan je eigen creativiteit, want elke vaas kan weer op zijn eigen manier gevuld worden met bloemen. 

Shop Sharing Moments vazen

Direct leverbaar
€ 129,-
Direct leverbaar
€ 54,95
Direct leverbaar
€ 129,-

Sharing Moments servies

Een mooi porseleinen servies op tafel zetten is natuurlijk prachtig, maar het moet ook functioneel zijn. Janny van der Heijden, koningin van de keuken, weet als geen ander wat je nodig hebt voor het serveren van de lekkerste gerechten. Daarom heeft ze veel tijd gestoken in de samenstelling en functionaliteit van het Sharing Moments servies.

Zo moet een theepot goed kunnen schenken zonder hete thee te morsen. Een kopje moet prettig vast te houden zijn en een schaal moet gemakkelijk vastgepakt en doorgegeven kunnen worden. 

Shop Sharing Moments servies

Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Tea time!

Gezellig op de bank met een kop thee en wat lekkers! Onze sharing Moments theepot is perfect voor de echte theeleuten. Een prachtige theepot die mooi te combineren is met de tulp of aapjes theekopjes.
€ 69,95