Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5414 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Promotie geschenken

Is het tijd om jouw collega of andere relatie eens in het zonnetje te zetten? Gewoon om de samenwerking te belonen of te vieren dat hij of zij al een aantal jaar in dienst is! Zo’n promotie laat je natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Laat zien dat je het werk van je collega of relatie waardeert en leg het vast met een origineel cadeau van Heinen Delfts Blauw.

Producten van Heinen Delfts Blauw zijn lang niet meer alleen souvenirs. We hebben juist onze collectie opgefrist met vernieuwende producten om met de tijd mee te gaan. Natuurlijk blijven we alle geschenken voorzien van een Delfts Blauw design, maar nu wel in een actueel tintje.

Meer weten? Je leest het hieronder!

Populaire Delfts Blauwe producten

Aanbieding
Direct leverbaar
€ 139,00
€ 97,30
De Blauwe Fiets nr 2 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 109,50
Blauw Bloesem Pastabord ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 22,95

Ontdek onze promotiegeschenken

We hebben leuke producten in ons assortiment, die erg geschikt zijn als promotie geschenk. Onze meester-schilders zorgen er bijvoorbeeld voor dat een persoonlijke boodschap Delfts Blauw op een wandbord of tegel wordt geschilderd. Of neem eens een kijkje tussen onze geschenkpakketten, helemaal in Hollandse style!

Leg de promotie vast

Zoals we je al vertelden kunnen we wandborden of tegels met de hand beschilderen in een gewenste vormgeving. Geef je de voorkeur aan een eigen quote of toch liever het logo van je bedrijf? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw keuze op maat wordt gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aanvraag twee weken van te voren door te geven.

Nederland in een oogopslag

Geef een prachtig Delfts Blauw promotie geschenk met een van onze geschenkpakketten! Erg geschikt voor een buitenlandse relatie. Elk pakket straalt de kernwaarden van de Nederlandse cultuur uit. Nieuwsgierig? Bekijk ze snel hier:

Opvallend uniek karakter

Een relatie tijdens het eten herinneren aan zijn of haar promotie doe je met een Delfts Blauw pastabord. Maar we hebben natuurlijk ook tal van andere serviesgoed in onze collectie. In samenwerking met designers zijn er bijvoorbeeld drie sets samengesteld met een opvallend en uniek karakter. Meer zien?

Klik hier om al het serviesgoed te bewonderen

Goed om te weten

Bij een besteding vanaf  €75,- betaal je geen verzendkosten. We pakken ook gratis én zelfs met liefde je promotie geschenk in. Zo tover je ongetwijfeld een lach op het gezicht van je collega!