Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde Nijntje spaarpot klomp beker en theebus Royal Delfts

Nijntje voor verzamelaars

Delfts blauwe Nijntje groot Heinen Delfts Blauw

Kindervriend Nijntje in het Delfts blauw

Nijntje is wereldwijd geliefd bij kinderen, maar ook bij verzamelaars. Je kunt het zo gek niet bedenken of dit bekende snoetje staat wel ergens op afgebeeld. Onze Nederlandse kindervriend mag daarom niet ontbreken op onze typische Hollandse producten, want wat is er nou leuker dan Nijntje in het Delfts blauw terug te zien!

Het eerste Nijntje boekje verscheen al in 1955 en sindsdien is het simplistische karaktertje explosief gegroeid. Wereldwijd zijn er meer dan 85 miljoen Nijntje boeken verkocht, in meer dan vijftig verschillende talen. Niet gek als je bedenkt dat Nijntje begon als een tekening in het zand door Dick Bruna voor zijn 1-jarige zoontje.

Populaire Delfts Blauwe producten

Klompje Nijntje

Net zoals Nijntje te herkennen is aan haar primaire kleuren en minimalistische lijnen, is Delfts blauw aardewerk te herkennen aan haar blauwtinten en de vloeiende lijnen. De twee kenmerken gaan hand in hand en daarom hebben we een paar prachtige handbeschilderde Nijntje producten in onze collectie, zoals een nijntje spaarpot, een klompje of een melkbeker voor kinderen.
Dit zeggen onze klanten over ons:
“2 grote Delfts blauwe klompen besteld om cadeau te geven. Ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Snel geleverd en goed verpakt om beschadiging/breuk tegen te gaan.”
Anonymous
“Mooie producten, snelle en nette verzending en gewoon heel erg leuk!”
Anne

Voor elk wat wils

In de webshop van Heinen Delfts Blauw vind je meer dan 1.400 producten, in uiteenlopende prijsklasses. Op die manier is er altijd wel een mooi product voor elke gelegenheid te vinden. Bekijk hier ook alle producten met daarop een afbeelding van Nijntje erop en kies jouw favoriet om cadeau te doen of om mee naar huis te namen. Bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 15:00 uur worden diezelfde dag nog verzonden. Alle bestellingen boven €75,- worden gratis verzonden en kunnen eventueel ook kosteloos worden ingepakt in ons eigen Delfts blauwe pakpapier.
Delfts blauwe Nijntje middel Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde Nijntje spaarpot klomp beker en theebus Royal Delfts