Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Mini klompjes

Als je Nederland zegt, dan zeg je klompjes! Van mini tot maxi, je vindt de Hollandse klompjes bijna op elke hoek van de straat. Daar kan niemand omheen. Waar je de mini klompjes ook vindt, is in de webshop van Heinen Delfts Blauw. Voorzien van een bloemenprint, een authentieke molen of zelfs met Nijntje! Erg leuk voor de allerkleinsten. Klompjes zijn iconische elementen die onze cultuur typeren. Hier mogen we als Nederlanders best wel trots op zijn. Heinen Delfts Blauw vindt dat we deze trots nog jarenlang moeten voortzetten in unieke producten voor iedereen. Je maakt er niet alleen buitenlanders blij mee, maar stiekem ook een echte Hollander. Hieronder vind je meer mini klompjes
Handbeschilderde Delfts blauwe diertjes, klompen, vaasjes en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw

Een écht kunstwerk

De klompjes van Heinen Delfts Blauw zijn op te delen in verschillende productcategorieën. Iedereen kent natuurlijk de keramieken souvenirs. Wat je misschien nog niet wist, is dat wij ook klompjes met de hand beschilderen. Onze meester-schilders brengen heel secuur het Delftsblauwe patroon aan op de mini klompjes, zodat je mag spreken van een écht kunstwerk.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 95,00
Direct leverbaar
€ 2,95
Delfts blauwe klompjes klein set van 2 Heinen Delfts Blauw

Rood, wit, blauw…

… zijn de kleuren van het lint dat om een aantal van de mini klompjes hangt! Geef bijvoorbeeld een zakje van 8 stuks cadeau aan een verre vriend of nicht in het buitenland. Ze vinden het werkelijk fantastisch dat je aan ze denkt en een Hollandse groet geeft. Of ontvang korting, wanneer je meer dan 24 stuks besteld. Natuurlijk zijn de klompjes ook per stuk verkrijgbaar.

Bekijk hier alle keramieken klompjes

Bestel je doordeweeks nog vóór drie uur jouw mini klompjes? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden! Grote kans dat het pakketje de volgende dag al op je deurmat ligt. Is het een cadeautje? Laat het dan door ons inpakken. We hebben speciaal Delfts blauw inpakpapier dat perfect past.

Dit zeggen onze klanten over ons:
“Keurig verpakt, volgens afspraak, vlot geleverd, alles zeer naar wens!👍”
Anet
“Snelle service, prachtige producten”
Terry
Handbeschilderde polychrome klompen en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw

Mini klompjes van deze tijd

Klompjes krijgen vaak een stempel met oubollig, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ze kunnen een hele vernieuwende touch geven aan de inrichting van het huis. Ons assortiment heeft daarom een boost gekregen met hippe klompen zoals deze:

Oorbel klomp goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw
Oorbel klomp goud sieraden in een Blauw Vouw kommetje - My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw
Armband klomp goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw
Oorbel  met delfts blauwe klompjes Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde polychrome klompen en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde Delfts blauwe diertjes, klompen, vaasjes en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw