Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5409 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Mini klompjes

Als je Nederland zegt, dan zeg je klompjes! Van mini tot maxi, je vindt de Hollandse klompjes bijna op elke hoek van de straat. Daar kan niemand omheen. Waar je de mini klompjes ook vindt, is in de webshop van Heinen Delfts Blauw. Voorzien van een bloemenprint, een authentieke molen of zelfs met Nijntje! Erg leuk voor de allerkleinsten.

Klompjes zijn iconische elementen die onze cultuur typeren. Hier mogen we als Nederlanders best wel trots op zijn. Heinen Delfts Blauw vindt dat we deze trots nog jarenlang moeten voortzetten in unieke producten voor iedereen. Je maakt er niet alleen buitenlanders blij mee, maar stiekem ook een echte Hollander.

Hieronder vind je meer mini klompjes

Populaire Delfts Blauwe producten

Aanbieding
Direct leverbaar
€ 79,00
€ 55,30
Niet leverbaar
€ 11,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 69,00
€ 48,30
Direct leverbaar
€ 2,95

Een écht kunstwerk

De klompjes van Heinen Delfts Blauw zijn op te delen in verschillende productcategorieën. Iedereen kent natuurlijk de keramieken souvenirs. Wat je misschien nog niet wist, is dat wij ook klompjes met de hand beschilderen. Onze meester-schilders brengen heel secuur het Delftsblauwe patroon aan op de mini klompjes, zodat je mag spreken van een écht kunstwerk.

Rood, wit, blauw…

… zijn de kleuren van het lint dat om een aantal van de mini klompjes hangt! Geef bijvoorbeeld een zakje van 8 stuks cadeau aan een verre vriend of nicht in het buitenland. Ze vinden het werkelijk fantastisch dat je aan ze denkt en een Hollandse groet geeft. Of ontvang korting, wanneer je meer dan 24 stuks besteld. Natuurlijk zijn de klompjes ook per stuk verkrijgbaar.

Bekijk hier alle keramieken klompjes

Mini klompjes van deze tijd

Klompjes krijgen vaak een stempel met oubollig, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ze kunnen een hele vernieuwende touch geven aan de inrichting van het huis. Ons assortiment heeft daarom een boost gekregen met hippe klompen zoals deze:

Sla je slag voor 15:00 uur

Bestel je doordeweeks nog vóór drie uur jouw mini klompjes? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden! Grote kans dat het pakketje de volgende dag al op je deurmat ligt.

Is het een cadeautje? Laat het dan door ons inpakken. We hebben speciaal Delfts blauw inpakpapier dat perfect past.