Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe Wandcirkel Meisje met de parel hangend aan de muur Heinen Delfts Blauw

Meisje met de parel schilderij in Delfts blauw

Wandborden aan de muur Gouden Eeuw, meisje met de parel modern Heinen Delfts Blauw

Meisje met de parel in het museum én thuis!

Het originele schilderij 'Meisje met de parel' kun je natuurlijk niet mee naar huis nemen, die blijft veilig in het museum hangen zodat nog veel meer mensen haar kunnen bewonderen. Dankzij de ontwerpen van Heinen Delfts Blauw kun je 'het meisje' toch in je eigen woonkamer tentoonstellen. 

Populaire Delfts Blauwe producten

Sale
Niet leverbaar
€ 5,-
€ 3,50
Delfts blauwe wandborden aan de muur Vermeer [meisje met de parel] Heinen Delfts Blauw

Neem je eigen Meisje met de parel mee

Talentvolle Delfts blauw schilders hebben het wereldberoemde portret op verschillende producten geschilderd. Ga je voor een echt handbeschilderd kunstwerk, dan is het wandbord Meisje met de Parel een echte eyecatcher, maar ook in andere prijsklasses zijn er genoeg producten beschikbaar. Zo is ons applique Vermeer een prachtig bordje voor aan de muur, maar deze kan ook gebruikt worden als schaal op tafel. Of draag haar altijd dichtbij je in de vorm van een Delfts blauwe ring of manchetknopen. Zo krijg je de kans om nog veel langer van dit portret te genieten en wie weet kom jij achter het antwoord waar zoveel over gediscussieerd wordt in de kunstwereld: draagt ze nou wél of niet een parel oorbel?
Dit zeggen onze klanten over ons: 
“Kwaliteit van het servies is heel goed en de service uitstekend”
Bert
“Mooie website, ruime keuze, duidelijke info. Vlotte levering! En goede service!”
Heleen
Diversen delfts blauwe artikelen met de afbeelding Meisje met de Parel

Knipoog naar Vermeer

Toen Johannes Vermeer het onbekende meisje voor eeuwig vastlegde in olieverf op doek, had hij nooit kunnen weten dat zijn schilderij eeuwen later zo populair zou zijn. Laat staan dat hij zelfs maar kon bedenken dat zijn kunstwerk op bieropeners, koffiemokken en zelfs magneten zou prijken. Met onze Delfts blauwe producten waar het Meisje met de parel op staat, bewijzen wij één van Nederlands grootste schilders verdiende eer en geven wij ook een knipoog naar ons Hollandse schilderrijke verleden. Bekijk hier al onze producten met het beroemde schilderij erop.

Wandborden mix 2 gouden eeuw set van 3

Decoreer je muur met deze set van drie schitterende wandborden ‘Het Meisje met de Bloemen uit de Gouden Eeuw’. De afbeeldingen op de borden zijn fragmenten uit beroemde schilderijen van Nederlandse kunstenaars uit de Gouden Eeuw, namelijk Johannes Vermeer, Abraham Mignon en Jan Davids. de Heem. De beroemde schilderijen zijn te zien in grote musea en kunnen nu ook pronken aan de muur in jouw eigen woning.
€ 94,50
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Een ruime keuze

Ben je benieuwd naar onze eigen kunstwerken? Bekijk dan ons ruime assortiment in de webshop. Met meer dan 1.600 artikelen in uiteenlopende prijsklasses is er altijd een passend product te vinden. Om het online bestellen nog aantrekkelijker te maken gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post, mits je voor 15:00 uur op werkdagen je bestelling plaatst. Als extra bonus kunnen wij het pakket gratis voor je inpakken in Delfts blauw pakpapier en krijg je gratis verzending op bestellingen van €75,- of meer.
Delfts blauwe Wandborden aan de muur Vogels , Bloemen, Meisje met de Parel en Amsterdam Heinen Delfts Blauw
Wandcirkel Meisje met de Parel 100 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw
Wandcirkel Meisje met de Parel 100 cm aan de muur slaapkamer Heinen Delfts Blauw
Delfts blauwe wandborden aan de muur Vermeer [meisje met de parel] Heinen Delfts Blauw
Diversen delfts blauwe artikelen met de afbeelding Meisje met de Parel
Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz
Wandborden aan de muur Gouden Eeuw, meisje met de parel modern Heinen Delfts Blauw