Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Mat groene Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

KLEI

Mat groene Tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts... groen?

Het is zover! Eindelijk mogen we met trots onze nieuwste creaties gaan presenteren. We hebben namelijk iets heel nieuws om te laten zien. Een collectie die veel verder gaat dan alleen Delfts blauw. Een collectie die nog altijd het authentieke bevat, maar dan op een uiterst moderne manier. Vazen gemaakt van klei, die je overal mee kunt combineren en die in ieder interieur passen. Zet verschillende kleuren en vormen bij elkaar voor een uniek en stijlvol aanzicht! Wat wordt jouw favoriete kleur? 

Mat bruine Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Unieke collectie met een nieuwe stijl

We blijven vernieuwen bij Heinen Delfts Blauw en dat betekent dat we ook meegaan met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Home & Living. Met deze collectie zijn we dan ook een compleet nieuwe weg ingeslagen. We hebben de vaasjes in verschillende kleuren gemaakt, zodat ze altijd in jouw interieur passen. Bovendien zijn het kleuren die helemaal in zijn, en die je dus ook makkelijk terug kunt laten komen in andere accessoires. 

3-delige gekleurde tulpenvazen

Direct leverbaar
€ 99,95
Niet leverbaar
€ 99,95
Heinen Delfts Blauw in een geheel nieuw jasje

We blijven bezig met het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe producten. Maar daar doen we dit keer nog even een schepje bovenop. Met de KLEI collectie hebben we namelijk echt een hele nieuwe look gekozen. Fris, zomers, modern, strak en toch nog typisch Heinen. De vormen zorgen voor de klassieke uitstraling, maar de kleuren en vormen maken daar het verschil in. 

Het was tijd voor een nieuwe look en dus hebben we flink gebrainstormd over de mogelijkheden. Al snel kwamen we uit op een frisse en nieuwe look. En daar zijn we trots op. 

Mat bruine Tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Echte ambacht, op een moderne manier

De KLEI collectie is meer dan alleen een collectie voor de aankleding van het interieur. Je haalt er een stukje geschiedenis mee in huis, maar dan wel met nieuwe spullen in een moderne look. Het design en de details maken deze collectie totaal anders. De kleur is door en door, waardoor je die echte ambachtelijke look krijgt. Ze zijn mat, dus de kleur van de bloemen springt daardoor echt in het oog. 

Ga vooral mixen en matchen, want de verschillende vormen en groottes maakt het super leuk om ze bij elkaar neer te zetten. Wat wordt jouw favoriete kleur? 

Tulpenvaas hartvorm, het perfecte cadeau

Mat roze Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat oranje Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat bruine Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat blauwe Tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat oranje Tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat blauwe Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat bruine Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat groene Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat roze Tulpenvazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Mat roze Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Vrolijk je interieur op volgens de laatste trends

Ieder jaar zijn er weer nieuwe interieurtrends. We houden het scherp in de gaten en hebben daarom de KLEI collectie gemaakt. De komende jaren mag het namelijk best wat gedrufder. Uitgesproken kleuren, opvallende items en echte statement items die opvallen. 

De collectie bestaat uit 6 vaasjes in 6 verschillende kleuren. Het is het leuk om dezelfde kleur neer te zetten in verschillende vormen, maar je kunt er ook voor kiezen om juist verschillende kleuren met elkaar te combineren. Durf jij het aan? Hoe dan ook, jouw interieur krijgt een vrolijke boost! 

Mat blauwe Tulpenvaas met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Blauw met stijl

Blauw is natuurlijk hét kenmerk van Heinen Delfts Blauw. Maar in deze collectie is het wel op een nieuwe manier blauw. Bij KLEI hebben we namelijk gekozen voor effen kleuren die volledig zijn doorgetrokken. Less is more in dit geval. Geen print of afleiding, maar echt het product in zijn kracht. 

Toch kun je deze vaasjes op verschillende manieren inzetten. Het kan ook subtiel zijn, want de vaasjes zijn niet heel groot. Je kunt er dus ook één of twee ergens in een vensterbank neerzetten. Staat heel knus en toch springt het niet direct in het oog.

Wil jij graag meedoen met de laatste woontrends en ben je net als wij helemaal verliefd op de nieuwe vrolijke kleuren? Schrijf je dan NU in op de wachtlijst en wees er als eerste bij! 

Cilinder tulpenvaas

Mat bruine Tulpenvazen en vazen met verse bloemen Heinen Delfts Blauw

Shop de complete KLEI collectie

Mix de verschillende vaasjes bij elkaar, zet er verse bloemen in en je hebt het voorjaar in huis! Ze zijn makkelijk te combineren met andere kleuren en geven altijd een vrolijk en fris gevoel.