Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Huidige taal NL

Delfts Blauw is meer dan servies en vazen!

We staan bekend om onze trendy wandborden, handige vazen en prachtige serviezen, maar dat is niet alles! Met onze collectie nuttige producten voor in huis, maken we ons Home & Living assortiment compleet!

Glazen

Een gedekte tafel is niet compleet zonder mooie glazen! Daarom hebben wij onze eigen glazen lijn ontwikkeld. Door de blauwe gloed in het glaswerk passen de glazen perfect bij onze Delfts blauwe serviezen. 

Theedoeken

Onze theedoeken hebben een mooi Delfts blauw patroon, met ieder hun eigen Delfts blauw decoratie. Van pauwenveren tot grote en kleine bloesem. Een decoratief en functioneel gebruiksvoorwerp voor in de keuken.

Servetten

Knoeien geen probleem! Onze servetten hebben een goed absorberend vermogen. Het Delftsblauwe thema is leuk voor bij ieder Hollands feestje, of voor bij je blauwe servies. 

Home & living

Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Set van 3 theedoeken in Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 27,95
Aanbieding
Niet leverbaar
€ 2,95
€ 2,00
Aanbieding
Niet leverbaar
€ 2,95
€ 2,00

Theedoek Bloemen set van 3

Deze leuke set theedoeken hebben een leuk Delfts blauw patroon. De set bestaat uit drie verschillende theedoeken, met ieder hun eigen Delfts blauw decoratie. Van pauwenveren tot grote en kleine bloesem. De theedoeken zijn per stuk 50 x 70 cm groot en van 100% katoen, jacquard geweven waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Een decoratief en functioneel gebruiksvoorwerp voor in de keuken.
€ 27,95