Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Hoge bolvazen

Decoratieve vazen voor in huis

Breng kleur en gezelligheid in huis met de nieuwe collectie hoge bolvazen van Heinen Delfts Blauw. De bolvaas is een welbekende vorm vaas, maar wij hebben hem net even wat leuker, hipper en moderner gemaakt! De dikke, bolle buik van de vaas heeft iets hoekigere vormen gekregen, waardoor het uiterlijk meteen opvalt. De lange hals van de vaas steekt er parmantig bovenuit en vormt een speels contrast met de uitgezette onderkant. Ook krijgen de tere bloemstengels meer steun van de lange, slanke hals. Zo blijven de bloemen langer mooi.

Shop Hoge bolvazen

Direct leverbaar
€ 109,-
Niet leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 109,-

Hippe designs met een traditioneel tintje

Delfts blauw is al bijna vijfhonderd jaar populair. Om geliefd te blijven moet je af en toe wel met je tijd meegaan. Daarom hebben we de hoge bolvazen voorzien van een trendy all-over printje. We hebben de traditionele Delfts blauw decoraties die al honderden jaren pronken op bolvazen, uitgelicht en moderner gemaakt. Zo hebben we een van de vazen een compleet zwarte achtergrond gegeven, waardoor het blauw en wit er nog sterker uitspringt. Deze vaas past ook perfect thuis in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk of klassiek huis staat hij geweldig. Net als de witte versie van de vaas, waarbij de achtergrond volledig wit is gebleven, terwijl de blauwe bloesem vrolijk rondom de hele vaas gedrapeerd is. Wil je toch iets meer kleur toevoegen, dan zijn de schattige bosvogeltjes die op een takje zitten een leuke optie. Deze vrolijke flierefluiters zijn allemaal verschillend, dus de vaas is vanuit elk oogpunt gezien compleet anders. 

Heel veel bloemen

Wie wordt er nou niet blij van een groot, kleurrijk boeket verse bloemen! Een stabiele vaas in huis hebben van de goede grootte is soms nogal een dingetje. Om een groot boeket te kunnen houden, moet de vaas stabiel staan en tegelijkertijd genoeg support en voeding kunnen bieden aan elke afzonderlijke bloem. Daarom is er goed nagedacht over dit design en wilden we een vaas maken die zowel praktisch in gebruik is, maar ook zonder bloemen een prachtig decoratiestuk is. Met de hoge bolvaas hebben we onze wensen vervuld, en we denken, ook die van jou!