Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5409 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Groothandel in souvenirs

Als het gaat om souvenirs is Heinen Delfts Blauw dé groothandel voor jou! Het kussende paar of de Hollandse molen zal je zeker vinden in het assortiment. Maar ook originele souvenirs zoals een kaasschaaf of kerstbal. Heinen Delfts Blauw laat de Nederlandse cultuur voortvloeien in de blauwe kleur. Waarin elk souvenir uniek van aard is door de handgemaakte fijne lijnen. 

De souvenirs van Heinen Delfts Blauw worden door de meester-schilders met dezelfde liefde gemaakt als dat ze voor Nederland hebben. Je krijgt dus echt waardevol Delfts blauw in handen. Benieuwd? Scrol dan snel verder!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 4,95

Voor iedereen een aandenken

Als groothandel bezit Heinen Delfts Blauw een assortiment van meer dan 1.300 souvenirs, zodat er voor iedereen een leuk aandenken tussen zit. Naast souvenirs die leuk zijn om naar te kijken, hebben we ook producten ontwikkeld die gewoon handig zijn. Zoals een klok of een brillenkoker. Welk souvenir spreekt jou het meest aan?

Leuk om te geven

De ander laten herinneren aan jullie dagje weg in Nederland kan met een souvenir! Je bestelt het gemakkelijk online bij Heinen Delfts Blauw en laat het ingepakt bezorgen. Zo weet je zeker dat jullie ervaring wordt bewaard met een uniek souvenir.

Leuk om te hebben

Wie krijgt er nou geen genoeg van typisch Hollandse souvenirs? Nou, wij ook niet! De souvenirs passen in elk interieur en geven een echte ode aan ons land. Heinen Delfts Blauw heeft verschillende categorieën Hollandse souvenirs: 

Handig om te hebben

Spreken groothandel souvenirs met een praktische functie je meer aan? Dan heb je geluk, want Heinen Delfts Blauw biedt een ruime keuze aan handige producten voorzien van een uniek design. Doe bijvoorbeeld je koekjes in een ovale doos of spaar al je kleine muntstukken op in een Delftsblauwe spaarpot. Meer weten?

Alle handige souvenirs vind je hier

Gratis verzending op groothandel souvenirs 

Sla een aantal souvenirs in één keer in en betaal 0,- verzendkosten! Bij Heinen Delfts Blauw hoef je bij een bestelling van boven de 75 euro geen verzendkosten te betalen. Dus bestel jouw souvenirs vandaag nog online!