ga naar de content
menu

Goedkope relatiegeschenken

Wil je opvallen bij je relaties door iets leuks te geven? Met goedkope relatiegeschenken kan je ook met een klein budget jouw relaties laten weten dat je om hun geeft. En wat is er nou leuker dan écht Delfts Blauw? Vooral voor internationale relaties een hartverwarmend cadeau. Maar zeg zelf, wie is er als Hollandse ondernemer nou niet trots op de eigen historie? Daarom past Heinen Delfts Blauw zo goed bij iedere relatie.

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Goedkope relatiegeschenken vind je al vanaf €1. Combineer erop los!

Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden

Wanneer je iets besteld, wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in ontvangst nemen. Bestel je bij Heinen Delfts Blauw doordeweeks voor 15:00 uur? Dezelfde dag verzonden!

Populaire Delfts Blauwe producten

direct leverbaar
€12,95

Souvenirs als goedkoop relatiegeschenk

Wil je relaties aangenaam verrassen, maar toch in een goedkope categorie winkelen? Dan adviseert Heinen Delfts Blauw om bij de souvenirs te kijken. Je vindt er een uitgebreid assortiment met producten die al vanaf €1 verkrijgbaar zijn.

De meest unieke en originele producten geef je aan je relaties zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Denk bijvoorbeeld aan de bekende klompjes en windmolens. Het Nederlandse symbool. Of de Amsterdamse grachtpanden, niet te vergeten.

Deze goedkope relatiegeschenken zijn gemakkelijk te combineren, om er een leuk pakket van te maken.

Handbeschilderd werk met echte designers

Niet alleen vind je goedkope relatiegeschenken bij Heinen Delfts Blauw. We geven je graag de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere segmenten. Geef je toch liever wat anders dan een kleine souvenir? Heinen Delfts Blauw heeft met regelmaat samenwerken met toonaangevende designers.

We hebben verschillende lijnen van diverse bekende designers. Dit zijn onder andere collectielijnen zoals vazen, servies, lampen en schalen:

Met de hand beschilderde aardewerken, die een unieke uitstraling geven aan kantoor en woonkamer. Neem eens een kijkje in de webshop. Ontdek hoe je jouw relaties kunt verrassen.

Creating new designs

Heinen Delfts Blauw wilt de historie van Nederland in een moderner jasje steken. Mede door het gebruik maken van nieuwe designs, wilt Heinen Delfts Blauw baanbrekend zijn. Niet langer oubollig, maar modern en uniek. Het zou toch zonde zijn om deze oer-Hollandse producten te missen?

Gratis verzending vanaf €75

Verras nu je relaties met Delfts Blauw. Bestel maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Levering is bovendien gratis vanaf €75!