Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5385 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Goedkope Hollandse souvenirs

Op zoek naar dé plek voor Hollandse souvenirs voor een leuk prijsje? Dan ben je bij Heinen Delfts Blauw op het juiste adres! We hebben namelijk een breed aanbod in scherp geprijsde souvenirs. Onze Hollandse klompjes zijn bijvoorbeeld al te bestellen vanaf €1,50. En een mini kussend paar haal je in huis voor maar €2,95,-.

Leuk om te weten is dat de souvenirs van Heinen Delfts Blauw in eigen atelier geproduceerd worden. Zo zijn de Hollandse souvenirs naast goedkoop, ook nog eens écht Nederlands! Als je naar beneden scrolt, vind je meer voorbeelden van goedkope Hollandse souvenirs. Give it a try!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 2,95
Direct leverbaar
€ 1,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 14,95

Souvenirs in alle soorten en maten

De Hollandse souvenirs van Heinen Delfts Blauw bestaan uit typisch Hollandse producten zoals molentjes of huisjes, maar ook Delfts Blauw serviesgoed of artikelen zonder keramiek behoren tot het assortiment.  

Hollandse iconen

De typisch Hollandse souvenirs hebben allemaal een eigen verhaal die samen de Nederlandse cultuur beschrijven. Als je iemand vraagt om kenmerken van Nederland te benoemen, worden klompen, tulpen, windmolens en het kussende paar altijd genoemd. Heinen Delfts Blauw heeft deze kernmerken in keramiek gegoten tot een authentieke collectie.

Bekijk hier alle typisch Hollandse souvenirs

Goedkoop aan tafel

Zelfs aan tafel vloeit de Delfts Blauwe kleur door in de souvenirs! Een koffiemok met Molen geeft een kop koffie bijvoorbeeld extra smaak. Of schaaf je kaas met een echt Hollands item! Je hoort het al: de keuze is reuze, maar welk souvenir spreekt jou het meeste aan?

Gebruiksvriendelijk Delfts Blauw

Souvenirs zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar juist ook heel nuttig voor dagelijks gebruik! Met name de producten zonder keramiek zijn geschikt. Zo geef je jouw dagelijks leven een Hollands karakter, met o.a. deze producten:

Zo ingepakt in huis

Als je de souvenirs doordeweeks vóór drie uur ’s middags besteld, ligt het de volgende dag al in je brievenbus! Doe je de Hollandse souvenirs cadeau? Laat het pakketje dan gratis inpakken met speciaal Delfts blauw inpakpapier. Zo bespaar jij tijd. Voor ons geen probleem om te doen!