Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
6166 reviews
Mark: 9,5

Amsterdam souvenirs

Amsterdam wordt steeds vaker door toeristen gezien als een synoniem van Nederland. Alhoewel wij Hollanders beter weten, mogen we daar best trots op zijn! Waar we ook trots op mogen zijn, is de populariteit van onze souvenirs onder de buitenlanders. Deze “Amsterdamse souvenirs” zijn dan ook een ware eyecatcher in ons assortiment. Bij Heinen Delfts Blauw hebben we meer dan 1.300 Amsterdamse souvenirs op voorraad voor iedereen. Van typisch Hollandse huisjes tot een pizza mes. Je vindt het allemaal in onze Delfts Blauwe collectie! Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan adviseren we je om dit artikel helemaal door te lezen, want we garanderen je genoeg inspiratie.

Diversen delfts blauwe kus paartjes en molens in Heinen Delfts Blauw winkel

Voor iedereen een plezier

Een Amsterdams souvenir is al jarenlang een begrip voor ons als Nederlanders, maar ook voor onze toeristen. Iedereen herkent de Delftsblauwe kleur uit duizenden en krijgt er warme gevoelens van. Nu is het aan jou. Welke (buitenlandse) kennis ga jij plezieren met een Amsterdams souvenir?

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Diversen Delfts blauwe souvenir molentjes Heinen Delfts Blauw

Souvenirs koop(je)

Een relatiegeschenk of een kleinigheidje? Wij hebben voor elke gelegenheid een gepaste prijs. Onze windmolentjes zijn bijvoorbeeld al te bestellen vanaf €2,95. Maar we hebben ook een exemplaar van €50,-. Zo zorgen we ervoor dat elk product voor alle souvenirliefhebbers toegankelijk is.

Bekijk alle souvenirs hier

Armband Amsterdams huisje goud - My Jewellery

Een fijn gouden armbandje met een bedeltje in de vorm van een karakteristiek Amsterdams grachtenpand. De armband is gemaakt door My Jewellery in samenwerking met Heinen Delfts Blauw en is van een hoogwaardige stainless steel met een gouden coating. De armband blijft zo’n drie jaar op z’n mooist. Combineert goed met de andere sieraden uit de collectie ‘Dutch Selection’.
€ 14,95
Handbeschilderde Delfts blauwe diertjes, klompen, vaasjes en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw

Amsterdamse klompen

Groot of klein, ruig of zoet. Met een klomp zit je altijd goed. Bij Heinen Delfts Blauw hebben we diverse klompen in overvloed. Het kan een idee zijn om de klomp op te hangen of ten toon te stellen op een mooi plekje in het huis. Daarnaast is onze hippe uitvoering in bloemmotief ook zeker een aanrader!
Dit zeggen onze klanten over ons:
“Groot assortiment. Snelle levering, goed verpakt en goede prijs-product verhouding”
Nicole
“Super mooie producten, keurig en snel geleverd, goede prijs, mooie kwaliteit. Elke cent waard.”
Astrid
Armband Amsterdams huisje goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw

Amsterdamse souvenirs worden vaak gezien als iets waar je alleen naar kijkt, maar we hebben ook souvenirs die je daadwerkelijk kan gebruiken. Hier een paar voorbeelden:

Bestel je tussen maandag en vrijdag voor drie uur ’s middags? Dan wordt de Amsterdamse souvenir de volgende dag al bezorgd. Onze medewerkers gaan na je bestelling aan de slag om jouw geschenk in orde te maken. We pakken het zelfs gratis voor je in. In Delftsblauw pakpapier. Als dat geen service is!

Diversen Armbanden molen, kuspaar, klomp en huis goud van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw
Armband Amsterdams huisje goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw
Diversen Delfts blauwe souvenir molentjes Heinen Delfts Blauw
Diversen delfts blauwe kus paartjes en molens in Heinen Delfts Blauw winkel
Handbeschilderde Delfts blauwe diertjes, klompen, vaasjes en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw
Heinen Delfts Blauw winkel Muntplein Amsterdam