Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5417 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Amsterdam souvenirs

Amsterdam wordt steeds vaker door toeristen gezien als een synoniem van Nederland. Alhoewel wij Hollanders beter weten, mogen we daar best trots op zijn! Waar we ook trots op mogen zijn, is de populariteit van onze souvenirs onder de buitenlanders. Deze “Amsterdamse souvenirs” zijn dan ook een ware eyecatcher in ons assortiment.

Bij Heinen Delfts Blauw hebben we meer dan 1.300 Amsterdamse souvenirs op voorraad voor iedereen. Van typisch Hollandse huisjes tot een pizza mes. Je vindt het allemaal in onze Delfts Blauwe collectie! Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan adviseren we je om dit artikel helemaal door te lezen, want we garanderen je genoeg inspiratie.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 17,95
Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 7,95

Voor iedereen een plezier

Een Amsterdams souvenir is al jarenlang een begrip voor ons als Nederlanders, maar ook voor onze toeristen. Iedereen herkent de Delftsblauwe kleur uit duizenden en krijgt er warme gevoelens van. Nu is het aan jou. Welke (buitenlandse) kennis ga jij plezieren met een Amsterdams souvenir?

Souvenirs koop(je)

Een relatiegeschenk of een kleinigheidje? Wij hebben voor elke gelegenheid een gepaste prijs. Onze windmolentjes zijn bijvoorbeeld al te bestellen vanaf €2,95. Maar we hebben ook een exemplaar van €50,-. Zo zorgen we ervoor dat elk product voor alle souvenirliefhebbers toegankelijk is.

Bekijk alle souvenirs hier

Amsterdamse klompen

Groot of klein, ruig of zoet. Met een klomp zit je altijd goed. Bij Heinen Delfts Blauw hebben we diverse klompen in overvloed. Het kan een idee zijn om de klomp op te hangen of ten toon te stellen op een mooi plekje in het huis. Daarnaast is onze hippe uitvoering in bloemmotief ook zeker een aanrader!

Ten allen tijde gebruiksvriendelijk

Amsterdamse souvenirs worden vaak gezien als iets waar je alleen naar kijkt, maar we hebben ook souvenirs die je daadwerkelijk kan gebruiken. Hier een paar voorbeelden:

Snelle service

Bestel je tussen maandag en vrijdag voor drie uur ’s middags? Dan wordt de Amsterdamse souvenir de volgende dag al bezorgd. Onze medewerkers gaan na je bestelling aan de slag om jouw geschenk in orde te maken. We pakken het zelfs gratis voor je in. In Delftsblauw pakpapier. Als dat geen service is!