ga naar de content
menu

Kussenhoezen

Kussens maken de woonkamer af. Of je slaapkamer. Geef je woning een Delfts blauw tintje met deze unieke kussenhoezen. Maak het op en top Hollands met onze nieuwe collectie!

Alles over Kussenhoezen

direct leverbaar
€19,95

direct leverbaar
€19,95

direct leverbaar
€19,95

Transformeer je woning met kussenhoezen van Delfts blauw

Ken je dat gevoel? Het gevoel dat er iets anders moet in huis? Dat zijn de kriebels om het interieur eens op de schop te gooien. De bank naar de andere kant van de kamer, de tv omwisselen, nieuwe salontafel, andere vloerkleed. Maar ook kussens hebben grote invloed op de uitstraling van jouw woonkamer. Of slaapkamer.

Transformeer je woning daarom eens naar een Hollands stijl. De delftsblauwe stijl. Met een nieuwe collectie aan kussenhoezen van Heinen Delfts Blauw, heb jij een te gekke stijl gevonden. In de meeste gevallen geschikt als sierkussen, maar wij houden je niet tegen om deze kussenhoezen te gebruiken voor een ontspannen dutje op de bank.

Hollandse elementen

Delfts blauw is pas écht Delfts blauw wanneer het Nederland representeert. Daarom gebruiken wij uitsluitend patronen uit de Nederlandse historie. Je vindt onder andere kussenhoezen met prachtige molens, oer-Hollandse fietsen en het Meisje met de parel.

Kan je niet kiezen? Durf te switchen! Het is gebruikelijk om het interieur op het seizoen aan te passen. Zo kan je lekker blijven variëren.

Bestel doordeweeks voor 15:00 uur jouw favoriete kussenhoes en ontvang het de volgende dag in huis!