Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde gepersonaliseerde huwelijk, geboorte relatie geschenken bord klomp bonbonniere Heinen Delfts Blauw

Relatiegeschenken

Delfts blauw gepersonaliseerd relatiegeschenk Huis Heinen Delfts Blauw

Customized relatiegeschenken in hoge oplage

We maken relatiegeschenken exclusief voor bedrijven en hun relaties. Met een persoonlijke tekst, het logo van uw bedrijf of van uw relatie en met de afbeelding die u wenst. Desgewenst ontwikkelen we een unieke vorm. We ontwerpen uw relatiegeschenk in ons eigen atelier. We kunnen zelfs een van de topdesigners inschakelen met wie wij werken. Na uw akkoord maken we het aardewerk: van een enkel object tot relatiegeschenken in hoge oplagen.

Standaard artikel personaliseren

Of het nu gaat om enkele honderden relatiegeschenken of een enkel object, Heinen Delfts Blauw ontwikkelt het. Binnen uw budget, boven uw verwachting. Relatiegeschenken in grote oplagen van bijvoorbeeld 500 stuks ontwerpen we in Nederland en maken we in onze eigen fabriek in China. Daar houden we de kwaliteit en de levertijden zorgvuldig in de hand. U heeft de keuze uit heel veel verschillende modellen, ook opdruk is maatwerk, speciaal gemaakt voor u en uw relaties.

Kerstpakket/cadeauset met Blauw Bloesem servies

Geschenkpakketten voor de feestdagen

Op zoek naar een leuk geschenk voor de feestdagen voor uw personeel? Wij bieden standaard pakketten, maar kunnen ze ook samenstellen naar eigen wens. Voor deze pakketten werken wij samen met lokale ondernemers voor de lekkerste toevoegingen zoals, bier, zalm, verse thee, ambachtelijke koekjes, spannende (verse) drankjes. Voor ieder budget, maken wij een pakket!
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk logo wandbord Heinen Delfts Blauw

Gepersonaliseerd maatwerk in lage oplages

Zoekt u een exclusief object of maatwerk in lage oplages voor een belangrijke relatie en mag het wat meer kosten? Op klantvraag ontwikkelen we hoogwaardig keramiek. Handbeschilderd Delfts blauw of Delfts blauw design. Dit doen we in onze eigen ateliers in Delft en Putten. We creëren het ontwerp en de vorm. We stellen de kleien, glazuren en verven zelf samen en bakken het aardewerk op zeer hoge temperatuur (tot 1220 graden). Wat dit oplevert? De mooiste kwaliteit keramiek, met fraaie kleuren en een lange levensduur. Een uniek kunstobject van waarde; de blikvanger in elk interieur.