Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe molentjes en kuspaartjes in de winkel van Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw dé favoriet van buitenlandse bezoekers

In Nederland komen jaarlijks meer dan 15 miljoen buitenlandse toeristen en zakenmensen. Verreweg de meesten nemen een typisch Hollands souvenir mee naar huis. Als aandenken aan een bijzondere reis of als cadeau voor vrouw en kinderen. Delfts blauw is meestal de favoriete keuze.

Voor elk product hanteren we de beste prijs-kwaliteitverhouding

Souvenirs met goede prijs- kwaliteit verhouding

De ene toerist heeft meer geld over voor een souvenir dan de ander. Heinen Delfts Blauw levert daarom heel veel verschillende souvenirs in diverse prijsklassen. Voor elk product hanteren we de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Delfts blauwe kuspaartjes Heinen Delfts Blauw

Ontwerp in eigen hand

Een ontwerp is pas Delfts blauw als het voldoet aan eeuwenoude criteria. De karakteristieke lijnvoering en taferelen, de inkleuring met meerdere tinten blauw, de witte randjes. Sommige van onze souvenirs zijn traditioneler dan andere. Want we creëren graag nieuwe tradities.

Delfts blauwe schaaltjes en vaasjes Heinen Delfts Blauw

Productie in onze eigen fabriek

Verreweg de meeste aardewerk souvenirs produceren we in onze volledig eigen fabriek in China. Hier werken circa 20 medewerkers die zijn getraind in het maken van Delfts blauw. We maken er de moedermallen en de gietmallen. We maken de klei en gieten deze. Vervolgens bakken we de klei op een temperatuur van gemiddeld 1050 graden Celsius. We glazuren het aardewerk en brengen het ontwerp (de transfer) eropaan. Daarna bakken we het aardewerk een laatste keer.

We leveren snel en op tijd

Grote voorraad in Nederland

We leveren snel en op tijd. Dat komt omdat we het productieproces in eigen hand houden: van klei en product tot distributie naar de klant. We houden van alle goedverkopende producten een ruime voorraad in Nederland. Nog een voordeel van een volledig eigen fabriek: we kunnen snel inspelen op trends. Nieuwe producten maken en leveren we in relatief korte tijd.

Interieur Heinen Delfts Blauw winkel CS Amsterdam

Advies over nieuwe producten

Nieuwe producten maken we aanvankelijk in kleinere oplagen. We leggen deze allereerst in onze 10 eigen winkels. Verkoopt het product hier goed? Dan adviseren we onze detaillisten hierover. Dit biedt hen de zekerheid dat ze een product kopen met bewezen goede verkoopkansen.

Kettingen met delfts blauwe kralen Heinen Delfts Blauw

Overige Delfts blauwe souvenirs

Verreweg de meeste souvenirs van Heinen Delfts Blauw zijn van aardewerk. Daar zijn we sterk in. Retailers kunnen ook bij ons terecht voor Delfts blauw cadeautjes zoals magneten, pennen, boeken, bakjes, sieraden en glasproducten. Stuk voor stuk hardlopers in elke winkel of webshop.