Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw logo

Origineel relatiegeschenk

Diversen delfts blauwe kus paartjes en molens in Heinen Delfts Blauw winkel

Origineel relatiegeschenk vind je dichter bij huis dan je denkt

Een origineel relatiegeschenk vinden, het is niet eenvoudig. Vaak kom je bij standaard producten uit, waarmee jij jezelf niet meer onderscheidt. Je wilt iets geven dat bij je relatie past, dat onthouden wordt en waarbij een glimlach op het gezicht van je relatie tevoorschijn komt.

Zo’n relatiegeschenk vind je dichter bij huis dan je denkt. Heinen Delfts Blauw heeft originele zakelijke cadeaus om te schenken aan je relatie. Want wat is er nou leuker om te geven dan iets dat typisch ons eigen landje is. Extra leuk als het om een buitenlandse relatie gaat.

Diversen Armbanden molen, kuspaar, klomp en huis goud van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw

Originele relatiegeschenken als klompjes en grachtenhuisjes

Heinen Delfts Blauw heeft meer dan 1.300 producten in het assortiment, die je online kunt bestellen. De meest originele relatiegeschenken zijn natuurlijk de klompjes en bekende grachtenhuisjes. Dit zijn kleine en goedkope relatiegeschenken. Makkelijk te combineren om je persoonlijke geschenk te maken.

De klompjes aan lint zijn bij uitstek originele geschenken om te geven. Wil je iets groter uitpakken? Dan kan je bijvoorbeeld de unieke handbeschilderde Delfts blauwe klomp kiezen. Typisch Hollands!

Nederland staat natuurlijk erg bekend om de grachtenhuisjes. De architectuur zie je in vrijwel iedere grote stad terug. Delfts blauw beschikt over meer dan 70 verschillende grachtenhuisjes, die niet mogen ontbreken aan jouw relatiegeschenk.

Door het ruime assortiment, vind je geschenken in alle vormen en maten. Kies een geschenk of stel iets samen, jij bepaalt.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 189,-
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Servies Dipschaaltje ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Unieke designs en handbeschilderde producten

Heinen Delfts Blauw heeft op het gebied van originele relatiegeschenken een bijzondere collectie opgebouwd. Delft blauw in deze tijd vraagt om een moderne inslag. Daarom zijn we gaan samenwerken met toonaangevende designers. Samen met deze designers zijn er diverse handbeschilderde collectielijnen ontstaan. Zo maak je van een relatiegeschenk een écht waardevol cadeau. Neem eens een kijkje bij:

Handbeschilderde vaas Made-Lief collectie kelkvaas groot en klein met bloemen Blauw Vouw servies Heinen Delfts Blauw

Waarom Delfts blauw als origineel relatiegeschenk

Vaak denk je bij delfts blauw aan relatiegeschenken voor internationale opdrachtgevers. Maar waarom niet voor je Nederlandse klanten? Delfts blauw is niet meer ouderwets. Het is uniek, modern en onderdeel van de Nederlandse historie. Een typisch Nederlands product, dat al eeuwenlang bestaat en daar mogen wij trots op zijn.

Heinen Delfts Blauw heeft deze traditie in een nieuw jasje gestoken. Daarom spreken wij ook van “creating new traditions”, waardoor delfts blauw weer bij de tijd van de 21e eeuw past.

Jaap Heinen schildert aanvankelijk in de Chinese Imari-stijl en begint een klein atelier in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een uniek relatiegeschenk.

Met meer dan 1.300 producten in het assortiment van Heinen Delfts Blauw, ga je ongetwijfeld een geschikt relatiegeschenk vinden. Je eigen uitgekozen relatiegeschenk wil je geven wanneer het jou uitkomt. Dan zit je vanzelfsprekend niet op een lange levering te wachten. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is. Bovendien pakken wij je geschenk direct gratis voor je in! 

Handbeschilderde vaas Made-Lief collectie kelkvaas groot en klein met bloemen Heinen Delfts Blauw
Handbeschilderde vaas Made-Lief collectie bolvaas groot met bloemen en Blauw Vouw servies Heinen Delfts Blauw
De Blauwe Fiets vazen met verse bloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw
Delfts blauwe fietsvazen met droogbloemen ontworpen door Sylvain Tegroeg voor  Heinen Delfts Blauw
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Servies Saladeschaal ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Blauw servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw
Jaap Heinen schildert aanvankelijk in de Chinese Imari-stijl en begint een klein atelier in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht
Blauw Vouw vazen set van 3 met verse bloemen ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Blauw Vouw schaaltjes, Blauw Vouw Serviesset ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw