ga naar de content
menu
Header Origineel relatiegeschenk

Origineel relatiegeschenk

Je wilt jouw relatie verrassen, maar tegelijkertijd ook een écht leuk en onderscheidend geschenk geven? Dan kan Heinen Delfts Blauw je een origineel relatiegeschenk bieden. Met meer dan 1.300 producten heb je genoeg keuze om iets origineels samen te stellen.

Je kan meerdere kleine presentjes bij elkaar zoeken of je kiest voor een luxe relatiegeschenk, waarmee je met één geschenk klaar bent. Van Delfts blauwe souvenirs tot handbeschilderde design producten. Je bestelt het eenvoudig via de webshop.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis

Met meer dan 1.300 producten in het assortiment van Heinen Delfts Blauw, ga je ongetwijfeld een geschikt relatiegeschenk vinden. Natuurlijk wil je dat zo snel mogelijk geven. Bestel dan doordeweeks voor 15:00, dan heb je het morgen al in huis!

Populaire Delfts Blauwe producten

direct leverbaar
€11,95

direct leverbaar
€79,00

tijdelijk niet leverbaar
€69,00

Origineel relatiegeschenk vind je dichter bij huis dan je denkt

Een origineel relatiegeschenk vinden, het is niet eenvoudig. Vaak kom je bij standaard producten uit, waarmee jij jezelf niet meer onderscheidt. Je wilt iets geven dat bij je relatie past, dat onthouden wordt en waarbij een glimlach op het gezicht van je relatie tevoorschijn komt.

Zo’n relatiegeschenk vind je dichter bij huis dan je denkt. Heinen Delfts Blauw heeft originele zakelijke cadeaus om te schenken aan je relatie. Want wat is er nou leuker om te geven dan iets dat typisch ons eigen landje is. Extra leuk als het om een buitenlandse relatie gaat.

Originele relatiegeschenken als klompjes en grachtenhuisjes

Heinen Delfts Blauw heeft meer dan 1.300 producten in het assortiment, die je online kunt bestellen. De meest originele relatiegeschenken zijn natuurlijk de klompjes en bekende grachtenhuisjes. Dit zijn kleine en goedkope relatiegeschenken. Makkelijk te combineren om je persoonlijke geschenk te maken.

De klompjes aan lint zijn bij uitstek originele geschenken om te geven. Wil je iets groter uitpakken? Dan kan je bijvoorbeeld de unieke handbeschilderde Delfts blauwe klomp kiezen. Typisch Hollands!

Nederland staat natuurlijk erg bekend om de grachtenhuisjes. De architectuur zie je in vrijwel iedere grote stad terug. Delfts blauw beschikt over meer dan 70 verschillende grachtenhuisjes, die niet mogen ontbreken aan jouw relatiegeschenk.

Door het ruime assortiment, vind je geschenken in alle vormen en maten. Kies een geschenk of stel iets samen, jij bepaalt.

Unieke designs en handbeschilderde producten

Heinen Delfts Blauw heeft op het gebied van originele relatiegeschenken een bijzondere collectie opgebouwd. Delft blauw in deze tijd vraagt om een moderne inslag. Daarom zijn we gaan samenwerken met toonaangevende designers. Samen met deze designers zijn er diverse handbeschilderde collectielijnen ontstaan. Zo maak je van een relatiegeschenk een écht waardevol cadeau. Neem eens een kijkje bij:

Waarom Delfts blauw als origineel relatiegeschenk

Vaak denk je bij delfts blauw aan relatiegeschenken voor internationale opdrachtgevers. Maar waarom niet voor je Nederlandse klanten? Delfts blauw is niet meer ouderwets. Het is uniek, modern en onderdeel van de Nederlandse historie. Een typisch Nederlands product, dat al eeuwenlang bestaat en daar mogen wij trots op zijn.

Heinen Delfts Blauw heeft deze traditie in een nieuw jasje gestoken. Daarom spreken wij ook van “creating new traditions”, waardoor delfts blauw weer bij de tijd van de 21e eeuw past.

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een uniek relatiegeschenk.

Gratis verzending vanaf €75

Je eigen uitgekozen relatiegeschenk wil je geven wanneer het jou uitkomt. Dan zit je vanzelfsprekend niet op een lange levering te wachten. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is. Bovendien pakken wij je geschenk direct gratis voor je in!