Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauw bord met grachtenpanden en huisjes op de plank

Hollands relatiegeschenk geven?

Handbeschilderde gepersonaliseerde huwelijk, geboorte relatie geschenken bord klomp bonbonniere Heinen Delfts Blauw

Origineel Hollands relatiegeschenk

Delfts Blauw is typisch Hollands. Dat staat buiten kijf. Maar wist je dat het Delfts Blauw ook in eigen ateliers geproduceerd wordt? Zo vind je onze originele Hollandse relatiegeschenken niet alleen in de webshop, maar ook in onze vestigingen in Amsterdam en Delft. Bovendien zijn de producten van Heinen Delfts Blauw handbeschilderd, wat ieder product uniek maakt.
Dit zeggen onze klanten over ons:
“Fijn om zulke kwetsbare producten keurig ingepakt én heel thuisbezorgd te krijgen”
Désirée
“Mooi assortiment, goede kwaliteit, snelle bezorging, keurig verpakt. En cadeau was mooi ingepakt met cadeaupapier. Prachtig tulpenvaasje.”
Barbara
Delfts Blauw Geschenkpakket Stroopwafel Vaasje met houten tulpen en blik met stroopwafels met molen landschap Heinen Delfts Blauw

Welke geschenken passen bij mijn relaties?

Heinen Delfts Blauw heeft een groot assortiment aan relatiegeschenken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere kleine geschenken samen te stellen.

Populaire kleine Hollandse relatiegeschenken zijn onder andere de bekende klompjes aan lint, als sleutelhanger of magneet. Daarnaast zien wij dat de stroopwafelblikken van Delfts Blauw goed in de smaak valt bij relaties. Niet te vergeten: de iconische windmolentjes. Wanneer je aan een Hollands symbool denkt, kan je niet om de windmolen heen. Al vanaf €1 vind je onvergetelijke cadeaus.

Natuurlijk kan je ook denken aan één groter geschenk. Zo bespaar je tijd aan het samenstellen van je relatiegeschenk. Een origineel geschenk is bijvoorbeeld een iconisch wandbord, tulpenvaas of keukenservies.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 7,95
Direct leverbaar
€ 29,95
Gouden Waxinelichthouder huis met trapgevel Heinen Delfts Blauw

Hollandse relatiegeschenken rond feestdagen?

Het is natuurlijk leuk om rond de feestdagen een origineel relatiegeschenk te geven. Heinen Delfts Blauw beschikt onder andere over speciale Delfts Blauwe kerstproducten.

Verras je relaties met Delfts Blauw. Bestel maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Levering is bovendien gratis vanaf €75,-!

Delfts blauw bord met grachtenpanden en huisjes op de plank
Delfts Blauw Geschenkpakket Stroopwafel Vaasje met houten tulpen en blik met stroopwafels met molen landschap Heinen Delfts Blauw
Gouden Waxinelichthouder huis met trapgevel Heinen Delfts Blauw
Delfts blauw Souvenir geschenkpakket met klompjes, molentje mok en kuspaartje Heinen Delfts Blauw
Oorbel klomp goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw