Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5385 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Relatiegeschenken Nederland

Een goede indruk achterlaten of een trouwe klant bedanken? De relatie tussen jou en de klant is misschien wel het belangrijkste voor de continuïteit. Kies daarom voor iets typisch, iets unieks. Relatiegeschenken uit Nederland met een bijzonder karakter. Relatiegeschenken van Heinen Delfts Blauw!

Delfts Blauw is een typisch Nederlands relatiegeschenk. Hoe groot of klein het geschenk mag zijn, al vanaf €1 vind je een uniek geschenk in het assortiment. Wij hebben ruim 1.300 producten waar je uit kunt kiezen.

Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden

Een relatiegeschenk wil je snel geven. Wij zorgen dat het snel bij jou of bij de klant terecht komt. Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur? Dan versturen wij het dezelfde dag nog!

Populaire Delfts Blauwe producten

De Blauwe Fiets nr 2 vaas ontworpen door Sylvain Tegroeg Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 249,50
Pre-order aankondiging Blauw Vouw Dinerbord ontworpen door Romy Kuhne Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 22,95
Delfts blauw vaasje bloem Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 11,95

Relatiegeschenken Nederland voor iedere type klant

Relatiegeschenken vanuit Nederland of een relatiegeschenk dat typisch Nederlands is, zijn bij uitstek te geven aan buitenlandse relaties. Geef een stukje ‘Holland’ aan hun mee. Iets wat onze cultuur en historie samenvat in een bijzonder product. Jij bent toch ook trots op onze kikkerlandje? Breng het over in de vorm van een Hollands relatiegeschenk.

En waarom zou je het niet aan een Nederlandse relatie schenken? Delfts Blauw is niet slechts een souvenir, maar een ware toevoeging aan het interieur van het kantoor of huis.

Welke relatiegeschenken uit Nederland passen bij mijn relaties

Het assortiment van Heinen Delfts Blauw loopt uiteen, waardoor je met zekerheid een relatiegeschenk gaat vinden. Afhankelijk van jouw budget en de interesses van jouw relatie zijn er meerdere geschenken mogelijk.

Zoek je iets kleins? Dan vind je al iets vanaf €1,-. Delftsblauwe klompjes, het kussend paar of iconische grachtenpanden vallen in de lage prijsklassen. Combineer diverse geschenken om er een leuk pakket van te maken.

Het is ook mogelijk om een specifiek artikel groot in te kopen. Dan profiteer je ook van staffelkorting! Bedrukken met een logo, merknaam of boodschap? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je groots uitpakken? Heinen Delfts Blauw heeft verschillende producten dat luxe en authenticiteit uitstraalt. Bijvoorbeeld als kerstgeschenk voor het personeel. Handbeschilderde vazen, wandborden en serviesgoed met een uniek Delfts blauw design. Een toevoeging voor ieder kantoor of huis. Neem eens een kijkje bij:

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 producten. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die op zoek is naar een uniek relatiegeschenk met een Nederlands karakter.

Bestel doordeweeks online voor 15:00 uur, dan versturen wij het vandaag nog op!