Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5414 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Origineel zakelijk cadeau

Een echt origineel zakelijk cadeau vinden is niet zo eenvoudig. Een relatie wil je verrassen en daarom zoek je iets wat bij hem past en uniek is. Een flesje wijn of bladcadeau behoort niet meer tot de originele categorie. Daar ben je op uitgekeken.

Wat dacht je van origineel Delfts blauw als zakelijk cadeau? Bij Heinen Delfts Blauw vind je een typisch Nederlands cadeautje wat jouw relatie wellicht niet verwacht. Dat maakt het extra memorabel. In een assortiment van ruim 1.300 producten helpen wij je graag mee in jouw zoektocht.

Voor 15:00 besteld? Morgen geleverd

Heb je een cadeau gevonden? Natuurlijk wil je dat zo snel mogelijk aan je relatie geven. Bestel dan doordeweeks voor 15:00, dan heb je het morgen al in binnen. Of stuur het rechtstreeks op. Je kunt het gratis laten verpakken!

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 15,95
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 169,00
€ 118,30
Aanbieding
Direct leverbaar
€ 69,00
€ 48,30
Direct leverbaar
€ 39,95

Tips voor een origineel zakelijk cadeau

Je hebt eindelijk de juiste winkel gevonden voor een origineel zakelijk cadeau: Heinen Delfts Blauw. Wij geven je graag een aantal tips om je op weg te helpen.

Goedkope geschenken

Afhankelijk van de type relatie zoek je iets om te geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor meerdere goedkope relatiegeschenken. Al vanaf €1 euro vind je een zakelijk cadeau in onze online shop. Dat maakt het combineren van cadeaus mogelijk. Bijvoorbeeld onze populaire hangklompen. Het is ook een zakelijk idee om manchetknopen te schenken. Of kies je liever voor één groot geschenk?

Luxe geschenken

Het voordeel van Heinen Delfts Blauw is dat je ruime keuze hebt tussen diverse zakelijke cadeaus. Ook in verschillende prijsklassen. Zoek je liever een luxe relatiegeschenk? Dan raden wij aan om onze vazen, wandborden en serviezen te bekijken. Deze ontwikkelen wij met bekende ontwerpers. Zodoende is een nieuwe moderne lijn is ontstaan. Een ware toevoeging voor ieder interieur. Ontdek eens:

Waarom Delfts blauw als zakelijk cadeau?

Delfts blauw is onderdeel van de Nederlandse historie. Al eeuwen bekend en nog steeds populair. Dit maakt het extra leuk om aan een buitenlandse relatie geven.

Heinen Delfts Blauw heeft de traditie voortgezet, maar dan in een nieuw jasje. In ons assortiment vind je niet enkel de klassieke souvenirs en traditionele wandborden. Je kunt ook bij ons terecht voor vazen, serviesgoed en sieraden.

Of vraag een offerte aan

Bij Heinen Delfts Blauw is het ook mogelijk om producten om maat te laten maken. Voorzie het van een persoonlijke boodschap of jouw bedrijfslogo. Alles is mogelijk. Vraag een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis verzending vanaf €75

Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur een origineel zakelijk cadeau? Dan leveren wij de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is. Bovendien pakken wij je geschenk direct gratis voor je in!