Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe molentjes en kuspaartjes in de winkel van Heinen Delfts Blauw

Hollandse cadeautjes

Diversen Ketting Holland kuspaar, molen, huisje en klomp goud sieraden van My Jewellery voor Heinen Delfts Blauw

Het assortiment van Heinen Delfts Blauw zit vanuit origine al vol typisch Hollandse cadeautjes. Al ver in de historie zijn de eerste Delfts blauwe producten gemaakt, waardoor het onderdeel is van de Nederlandse cultuur.

Toch zien we dat specifieke producten vaak uitgekozen worden als typisch Hollands cadeau. Dit zijn vaak de klompjes, molens, tulpenvazen of grachtenpanden.

Populaire Delfts Blauwe producten

Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Handbeschilderde Delfts blauwe diertjes, klompen, vaasjes en pillendoosjes Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe klompjes

Wanneer je aan de Nederlandse historie denkt, dan kom je uit bij klompen. Dit zijn bij uitstek leuke souvenirs om aan een buitenlandse vriend of vriendin te schenken. Heinen Delfts Blauw beschikt over losse klompjes aan lint of klompen per 8 stuks in een zak. Daarnaast heb je ook grote Delfts blauwe klompen die als decoratie dienen.
Dit zeggen onze klanten over ons:
“Snelle verzending. Goed ingepakt. Prachtige kwaliteit.”
Karin
“Snelle service, prachtige producten”
Terry
Delfts blauw bord met grachtenpanden en huisjes op de plank

Nederlandse souvenirs

Nederlandse molens

Een ander Nederlandse souvenir is de windmolen. Waar anders dan in ons landje vind je deze? Bij Heinen Delfts Blauw vind je dit al vanaf €2,95 in de shop!

Delfts blauwe tulpenvazen

Internationaal staat Nederland ook enorm bekend om haar tulpen. Nog steeds hebben wij vaak tulpen in huis. Een leuk Hollands cadeautje is daarom een Delftsblauwe tulpenvaas. Met meer dan 70 vazen op voorraad vind je er altijd een naar jou smaak. Vanaf €4,95 vind je ze al bij Heinen Delfts Blauw!

Grachtenpanden

De unieke architectuur wat Nederland zo kenmerkt: de grachtenpanden. In vrijwel iedere grote stad zie je deze mooie huisjes aan de gracht. Vanaf €9,95 kan je al een Delfts blauw grachtenhuisje bestellen.

Jaap Heinen schildert aanvankelijk in de Chinese Imari-stijl en begint een klein atelier in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht

Gemaakt in eigen atelier en fabriek

Heinen Delfts Blauw beschikt over een assortiment van ruim 1.300 Hollandse cadeautjes. Deze worden vanuit eigen ateliers en fabrieken geproduceerd. Zo wordt ambacht toegankelijk voor een ieder die opzoek is naar een fantastisch presentje.

Bestel je doordeweeks voor 15:00 uur uit de webshop van Heinen Delfts Blauw? Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Profiteer van gratis verzending wanneer je bestelling €75 of hoger is!