Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde borden 4-delig haring/vis Heinen Delfts Blauw

Handbeschilderd Delfts blauw aardewerk

Handbeschilderde vaas met biscuit en ongebakken versie en de mal Heinen Delft Blauw

Handmatige productie in Nederland

Onze ontwerpers creëren Delfts blauw taferelen die voldoen aan de eeuwenoude eisen. Binnen deze rijke traditie is veel mogelijk. We maken vernieuwende Delfts blauw ontwerpen. Met één been in de traditie, en met het andere helemaal in deze tijd. Dat zorgt voor spannende ontwerpen die zich thuis voelen in elk interieur. Dát is Heinen Delfts Blauw.

Handschilderwerk van Heinen Delfts Blauw

Direct leverbaar
€ 2.150,-
Direct leverbaar
€ 245,-
Niet leverbaar
€ 1.500,-
Direct leverbaar
€ 369,-

Handbeschilderd Delfts blauw aardewerk

Delfts blauw staat bekend om ambachtelijk handschilderwerk. Heinen Delfts Blauw heeft deze historische werkwijze vervolgd en in een modern jasje gestoken. 100% origineel Delfts blauw, met de hand gemaakt en beschilderd met moderne en unieke designs. In ons assortiment vind je een divers aanbod aan handbeschilderde Delfts blauwe producten.

Bestel doordeweeks voor 15:00 uur, dan heb je jouw souvenir morgen al in huis! Alle producten hebben een uniek verhaal, welke zijn gemaakt in eigen atelier.

Handbeschilderde Delftsblauwe vazen

Een bekend handbeschilderd product is de Delftsblauwe vaas. Deze vazen zijn voorzien van een uniek design dat vraagt of specifiek handschilderwerk. Heinen Delfts Blauw heeft diverse soorten vazen in het assortiment. Het grote voordeel? Je kunt ze gebruiken voor bloemboeketten, Hollandse tulpen of gewoon als siervaas. Hoe je het ook gebruikt, een handbeschilderde vaas van Delfts blauw is een ware toevoeging aan je interieur.

Delftsblauwe bloemenvazen en tulpenvazen

De bloemenvazen van Heinen Delfts Blauw lopen uiteen op het gebied van vorm. Zo hebben wij cilindervazen, bolvazen, buikvazen, knobbelvaasjes, bekervazen en de pul. Het voordeel van onze pul is dat deze een deksel heeft. Zo kun je deze vaas als bloemenvaas gebruiken of als siervaas indien je geen bloemen in huis hebt. Een bloemenvaas kopen? Dat kan al vanaf €4,95.

Delfts blauw en tulpen…de perfecte Hollandse combinatie. Hier hebben wij specifieke tulpenvazen voor. Ook deze vazen vind je in verschillende stylen en vormen. Onder andere in piramide- en hartvorm. Zo vind je altijd een mooie tulpenvaas die bij jouw woning past.

Handbeschilderde wandborden

Wandborden zijn al jarenlang een populair Delfts blauw product. Het een authentieke uitstraling aan je woning. Ook bij Heinen Delfts Blauw vind je wandborden gemaakt volgens de ambachtelijke werkwijze: geheel met de hand. Met eigentijdse ontwerpen, uniek in zijn soort.

Handbeschilderd servies door erkende designers

Geregeld gaat Heinen Delfts Blauw een samenwerking aan met erkende designers. Hier zijn diverse handbeschilderde vazen en serviesgoed uit ontstaan. Het Blauw Bloesem servies vind je onder andere in de shop. Uniek aardewerk die uitblinken in design, waarbij de historie van aardewerk naar de voorgrond treedt.

Wat dacht je van de design lamp Blu Halo van Jacob de Baan. Een unieke Delfts blauwe lamp met een befaamd ontwerp. Ook deze handbeschilderde producten vind je gewoon bij ons in de shop!

Bestel doordeweeks voor 15:00 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag!