Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heinen Delfts Blauw
5410 reviews
Mark: 9,4
Vanaf 3 maart kunt u op afspraak komen shoppen bij onze winkels. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken.

Filters

Producten

2 producten

Geboortetegel DIY incl. 1 stift

Direct leverbaar
€ 12,45
Illustratie van een delfts blauwe Geboortetegel DIY Heinen Delfts Blauw

Geboortetegel DIY

Niet leverbaar
€ 9,95

Delfts blauwe DIY tegels

Het is natuurlijk hartstikke leuk om iemand te verrassen met een mooi Delfts blauwe tegel uit de Heinen Delfts Blauw collectie. Een cadeau wordt nog persoonlijker wanneer je er zelf een eigen draai aan kunt geven. Nu hebben we natuurlijk altijd de optie om een mooie maatwerk tegel te bestellen, zoals een geboortetegel, maar het is ook hartstikke leuk om dit zelf te maken. Dit kan met onze DIY tegels. 

Persoonlijke Delfts blauwe tegels

Om je eigen 'do it yourself' Delfts blauw product te maken heb je goede materialen nodig. Daarom hebben wij kwalitatieve porseleinstiften in verschillende kleuren in onze collectie opgenomen. Extra leuk is de traditionele Delfts blauwe geboortetegel waarin we de persoonlijke informatie hebben leeg gelaten, zodat deze zelf toegevoegd kan worden met de porseleinstift. Ook is het mogelijk om een witte tegel te bestellen waarop je zelf een tegeltjeswijsheid kunt toevoegen. Nog eventjes in de oven en klaar is je persoonlijke en zelfgemaakte Delfts blauwe cadeau!