Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Nieuwe voorjaarscollectie: Lente vol leven

Geschreven door Annette O'Shea Op
De nieuwe voorjaarscollectie van Heinen Delfts Blauw draait om het thema 'Lente vol Leven'. De ontluikende natuur, dieren die geboren worden en energieke kleuren vormen de inspiratie voor deze heerlijk, levendige collectie woondecoraties. Haal je interieur uit zijn winterslaap en haal een lente vol leven naar binnen.
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 19,95

Haal je huis uit zijn winterslaap

De zachte lentebries heeft zijn stekend, koude aanraking verloren. De lucht is zacht en plotseling vol leven. Vogels dartelen vrolijk fluitend rond, pasgeboren lammetjes verkennen nieuwsgierig het kriebelende gras en onder de sterker wordende zonneschijn krijgt elke kleur meer intensitieit. Fleurige bloemen strekken zich loom uit boven de grond en draaien hun kopjes naar de zon. De wereld is wakker geworden uit zijn winterslaap en onze huizen ook. Hoog tijd om de ramen open te gooien, de lente vol leven naar binnen te laten waaien en alle winterdecoraties op te bergen op zolder. Met deze frisse voorjaarscollectie van Heinen Delfts Blauw geef je je interieur een make-over waar je weer nieuwe energie van krijg.

Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Direct leverbaar
€ 23,95

Verfrissende voorjaarscollectie

Dieren vormen de grootste inspiratie achter de nieuwe voorjaarscollectie van Heinen Delfts Blauw. Nog voordat wij het door hebben, voelen de dieren de lente al komen en zij reageren hier heel uitbundig en energiek op. Nestjes worden gebouwd, bloemen worden bestoven en zelfs de koeien dartelen erop los in de wei. Deze bruisende energie werkt aanstekelijk op de mens en deze lente vol leven hebben wij geprobeerd te vangen op mooie producten voor in huis. Zo hebben we Delfts blauwe wandborden gemaakt waarop schitterende dierenportretten prijken. Het frisse Delfts blauw en wit combineert mooi met de felle lentekleuren die dit jaar trending zijn. Ook hebben we nieuwe driedelige tulpenvazen ontwikkeld in rustige tinten om de kleurrijke trend samen te brengen tot een harmonieus geheel. De platte tulpenvazen met traditionele Delfts blauwe decoraties brengen een nostalgische touch met zich mee, wat voor een extra mooi effect zorgt wanneer je ze combineert met moderne kleuren.

Laat de kleuren knallen!

Meerdere poppende kleuren met elkaar combineren is een opvallende trend voor deze lente en zomer. We zijn massaal klaar met de eenzijdige beige interieurs alsof we in een minimalistische stijlgids wonen en snakken ernaar om wat persoonlijkheid in huis te halen. Combineer gerust meerdere knallende kleuren met elkaar, terwijl je bruin, beige of wit gebruikt als een rustbrenger in de kleuroase. Een bloementuin in volle bloei is een uitstekende bron van inspiratie voor deze trend. Een schitterende tuin is opgebouwd in laagjes, waarbij de kleuren knallen, maar wel bij dezelfde toonsoort horen. Tussen de felle bloemen door zie je rustige kleuren die zorgen voor evenwicht, zoals een bruine schutting, een bakstenen muur of een wandelpad van schors of grind. Door ditzelfde concept van kleurcombinaties toe te passen in je interieur kun je toch je woonkamer lekker laten knallen, zonder dat dit overweldigend aanvoelt. Delfts blauwe woonaccessoires combineren verrassend goed met deze knallende kleuren en zorgen voor evenwicht en nostalgie.

Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 21,-
Direct leverbaar
€ 32,-
Direct leverbaar
€ 46,95

Vogels, dieren en bloemen

De lentelucht hangt vol met leven. Tussen de zwermen pollen zijn de eerste bijen en hommels al druk bezig om de natuur te bestuiven. De vogels zijn massaal locaties aan het spotten om hun nestjes te bouwen en al deze bedrijvigheid vormt de inspiratie voor onze Lente vol Leven-collectie. Daarom kom je bij ons veel woonaccessoires tegen waarop vogels, zoals onze gezellige bosvogelcollectie, en bijen de hoofdrol spelen. Tussen alle drukte en energie brengen we ook rustpuntjes, waar al deze fladderaars even op adem kunnen komen. Denk aan schitterende, driedelige tulpenvazen in stille kleuren zoals parelmoer, taupe of matwit. Zonder hun best te doen trekken deze vazen op een subtiele manier de aandacht en brengen ze een natuurlijk harmonie in een zee van kleur.

Haal je huis uit zijn winterslaap!
Maak een rondje door het huis en verzamel alle winterse woondecoratie. Weg met de zware, wollen dekens, sombere kleuren en kerstachtige waxinelichthouders. Die mogen opgeborgen worden tot de volgende winter. De lente is zonnig, fris en barst van het leven! Hang vrolijke vogeltjes aan de muren, zet frisse vazen vol fleurige bloemen op tafel en geef je Stapelgekte tulpenvaas een nieuw uiterlijk met onze lente-onderdelen. Geef je huis een voorjaarsmake-over en geniet van de nieuwe energie die door je interieur stroomt.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Gedekte tafel met Blauw Bloesem Blauw servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

Blauw Bloesem servies krijgt uitbreiding!

Het populaire Blauw Bloesem servies van Heinen Delfts Blauw krijgt er nieuwe producten bij! De nieuwe schaaltjes, borden en mokken passen kwa buitenkant perfect bij het bestaande Blauw Bloesem servies, maar de binnenkant is verrijkt met een prachtig diepblauw glazuur.
Handbeschilderde 3-delige Nature tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw met kunst bloemen

Heinen Delfts Blauw in winterpaleis Het Loo

Bezoek het sfeervolle winterpaleis Het Loo. Tot en met 5 januari is Paleis Het Loo omgetoverd tot winterpaleis en Heinen Delfts Blauw heeft speciaal hiervoor een aantal prachtige, handbeschilderde vazen beschikbaar gesteld. Echt een bezoekje waard!

Blauw Vouw servies ontworpen door Romy Kuhne voor Heinen Delfts Blauw

Uitbreiding servies collectie 'Blauw Vouw'

Het serviesgoed 'Blauw Vouw' van Romy Kühne is uitgebreid met koffiekopjes en een waterkan. Het ambachtelijke serviesgoed is een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw.