Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Bosvogels collectie: vrolijke flierefluiters voor in huis!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vogels en Heinen Delfts Blauw fladderen al jaren om elkaar heen. Naast weelderige bloemen zijn vogels het meest geschilderde onderwerp op Delfts blauw aardewerk en daarom is het ook niet verwonderlijk dat deze vrolijke flierefluiters hun eigen collectie hebben. In de collectie Bosvogels vind je verschillende vogelsoorten die je tegenkomt in het Nederlandse landschap. Of ze nou in de boom naast je huis wonen of in de stad op een lantaarnpaal rusten, onze vogels verdienen een eigen ereplaatsje in ieder huishouden.
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Niet leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 39,95

Vazen met bosvogels

Onze lieve Nederlandse bosvogels zitten gezellig samen gekropen op onze vazen. Stuk voor stuk verschillend en met hun eigen verenpracht, vormen ze een bont geheel. Toch zijn ze ondanks hun verschillen een heel hecht gezelschap en kijken ze nieuwsgierig vanaf hun zitplaats naar wat die bezige mensen om hun heen allemaal aan het doen zijn. De vazen zijn uitgebracht in verschillende vormen en formaten, van grote melkbusvazen tot hoge cilindervazen, maar op alle vazen prijken deze herkenbare bosvogeltjes. De vazen zijn schitterende pronkstukken voor op tafel of in de vensterbank en vanuit elke hoek wordt je blik naar een ander vogeltje getrokken.  

Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 139,-
Setprijs
Direct leverbaar
€ 75,90
€ 65,95

Wanddecoratie met bosvogels

Haal het buitenleven naar binnen met deze wanddecoratie waarop onze bosvogels staan afgebeeld. Ze zitten te rusten tussen de Delfts blauwe takken of kijken vanaf een lantaarnpaal toe naar alle bedrijvigheid om zich heen. In de vrije natuur zijn deze kleine vogeltjes vaak heel schuw. Ze hoppen en fladderen rond in de tuin op zoek naar eten of takjes voor hun nest, maar zodra ze je zien bewegen bij het raam vliegen ze razendsnel weg. Onze meesterschilders hebben hun best gedaan om deze vogels zo goed mogelijk na te schilderen, zodat je ze ongestoord van dichtbij kunt bewonderen en al hun schitterende details in je op kunt nemen. Een collectie wandborden die een eerbetoon vormt aan de schoonheid van deze gezellige bewoners van onze tuinen.

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 2,95
Niet leverbaar
€ 9,95

Woondecoratie met bosvogels

Naast schitterende wandborden en eye-catcher vazen, prijken onze bosvogels ook op andere woondecoraties. Zo zitten ze gezellig samen op mokken, onderzetters maar ook op verrassend leuke kerstornamenten en kerstballen. Krijg je maar geen genoeg van vogeltjes als het roodborstje, de koolmees of het winterkoninkje dan kun je je hart ophalen bij deze leuke woonaccessoires. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Wandcirkel Delftse Bloemenpracht 120 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

Wandcirkels zijn de woontrend van 2021!

Wandcirkels zijn de woontrend van 2021! Deze ronde schilderijen voor aan de muur groeien razendsnel in populariteit en we zien dan ook steeds meer cirkels op de muur verschijnen. 

Melkbusvazen: boerse nostalgie op tafel

Nieuw in onze collectie! Vazen in de vorm van een oud-Hollandse melkbus. Deze nostalgische melkbus vormt een leuk model voor een gloednieuwe bloemenvaas, waar je een groot boeket weidebloemen in kwijt kunt. Een stukje boerse charme voor op de keukentafel.

Delfts blauwe “Atlas” ontworpen door Jacob de Baan voor Heinen Delfts Blauw

Atlas

Jacob de Baan heeft voor Heinen Delfts Blauw een interpretatie van Atlas gemaakt. Jacob werd geïnspireerd door Atlas en hij vraagt zich af of Atlas alle klokken om zich heen hoort luiden. Atlas doet zijn werk zonder te klagen, maar misschien is hij moe en lijdt hij onder de zware last die hij draagt?