Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Bosvogels collectie: vrolijke flierefluiters voor in huis!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Vogels en Heinen Delfts Blauw fladderen al jaren om elkaar heen. Naast weelderige bloemen zijn vogels het meest geschilderde onderwerp op Delfts blauw aardewerk en daarom is het ook niet verwonderlijk dat deze vrolijke flierefluiters hun eigen collectie hebben. In de collectie Bosvogels vind je verschillende vogelsoorten die je tegenkomt in het Nederlandse landschap. Of ze nou in de boom naast je huis wonen of in de stad op een lantaarnpaal rusten, onze vogels verdienen een eigen ereplaatsje in ieder huishouden.
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 69,95
Niet leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 39,95

Vazen met bosvogels

Onze lieve Nederlandse bosvogels zitten gezellig samen gekropen op onze vazen. Stuk voor stuk verschillend en met hun eigen verenpracht, vormen ze een bont geheel. Toch zijn ze ondanks hun verschillen een heel hecht gezelschap en kijken ze nieuwsgierig vanaf hun zitplaats naar wat die bezige mensen om hun heen allemaal aan het doen zijn. De vazen zijn uitgebracht in verschillende vormen en formaten, van grote melkbusvazen tot hoge cilindervazen, maar op alle vazen prijken deze herkenbare bosvogeltjes. De vazen zijn schitterende pronkstukken voor op tafel of in de vensterbank en vanuit elke hoek wordt je blik naar een ander vogeltje getrokken.  

Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 139,-
Direct leverbaar
€ 139,-
Setprijs
Direct leverbaar
€ 75,90
€ 65,95

Wanddecoratie met bosvogels

Haal het buitenleven naar binnen met deze wanddecoratie waarop onze bosvogels staan afgebeeld. Ze zitten te rusten tussen de Delfts blauwe takken of kijken vanaf een lantaarnpaal toe naar alle bedrijvigheid om zich heen. In de vrije natuur zijn deze kleine vogeltjes vaak heel schuw. Ze hoppen en fladderen rond in de tuin op zoek naar eten of takjes voor hun nest, maar zodra ze je zien bewegen bij het raam vliegen ze razendsnel weg. Onze meesterschilders hebben hun best gedaan om deze vogels zo goed mogelijk na te schilderen, zodat je ze ongestoord van dichtbij kunt bewonderen en al hun schitterende details in je op kunt nemen. Een collectie wandborden die een eerbetoon vormt aan de schoonheid van deze gezellige bewoners van onze tuinen.

Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 13,95
Direct leverbaar
€ 52,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 2,95
Niet leverbaar
€ 9,95

Woondecoratie met bosvogels

Naast schitterende wandborden en eye-catcher vazen, prijken onze bosvogels ook op andere woondecoraties. Zo zitten ze gezellig samen op mokken, onderzetters maar ook op verrassend leuke kerstornamenten en kerstballen. Krijg je maar geen genoeg van vogeltjes als het roodborstje, de koolmees of het winterkoninkje dan kun je je hart ophalen bij deze leuke woonaccessoires. 

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe 3-delige Tulpenvaas bloemmotief Heinen Delfts Blauw

Bloemschikken in een 3-delige tulpenvaas. Hoe werkt dat?

Het schikken van een 3-delige tulpenvaas lijkt wellicht ingewikkelder dan het is. Wij laten zien hoe je hem het mooist presenteert! 

Richard Hutten ontwerpt nieuwe collectie voor Heinen Delfts Blauw

Wereldwijd staat hij bekend als hét gezicht van Dutch design. Richard Hutten leeft en ademt kunst en design. Met zijn speelse en onconventionele ontwerpen wil hij inspelen op de fantasie van mensen en vooral mooie en optimistische kanten uitlichten. Zijn nieuwe wandborden voor Heinen Delfts Blauw ontrafelen de schoonheid van oud-Hollandse meesterwerken en vormen intrigerende kunstwerken voor aan de muur.

Kerstservies voor het kerstdiner

Dek de eettafel deze kerst met een prachtig kerstservies. Het kerstdiner is misschien wel de gezelligste en meest exclusieve maaltijd van het jaar en daar hoort natuurlijk ook een bijpassend kerstservies bij. Zoek je nog losse mokken, dinerborden of schalen om je bestaande kerstservies uit te breiden, dan hebben we ook een mooie serviescollectie voor je.