Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Geschreven door Martijn Op
Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloemen. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!
Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
De Made-Lief collectie is gemaakt met liefde. Liefde voor ambacht, liefde voor schoonheid, liefde voor traditie, liefde voor eenvoud. Deze nieuwste vazencollectie van Heinen Delfts Blauw is helemaal met de hand gemaakt in Nederland enstraalt rust en elegantie uit. Het witte aardewerk kent geen onnodige opschmuk en brengt je aandacht volledig naar de Delfts blauwe schilderkunst. De bloemen steken haast voelbaar af tegen de witte achtergrond en draperen zichzelf om de mooi gevormde vazen heen. De collectie heeft als doel om het Delfts blauw weer in de Nederlandse huiskamers terug te brengen.
Direct leverbaar
€ 245,-
Direct leverbaar
€ 99,-
Direct leverbaar
€ 195,-
Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met verse bloemen Heinen Delfts Blauw
Door hun eenvoud en moderne belijningen passen de vazen uitstekend thuis in een hedendaags interieur. Gebruik een vaas op zichzelf als een stille eye-catcher of maak er juist een bonte verzameling van door de vazen te combineren met antieke Delfts blauwe vazen. Met de Made-Lief collectie is Heinen Delfts Blauw erin geslaagd om een Delfts blauwe vaas in zijn puurste vorm te maken. En dat is gedaan met heel veel kennis en liefde voor het ambacht.

Made-Lief kelkvaas klein

Deze kelkvaas uit de nieuwe Made-Lief collectie is volledig in Nederland ontworpen en gemaakt en met de hand beschilderd. De collectie kenmerkt zich door de elegante en moderne belijningen en de speelse Delfts blauwe bloesem. Met liefde gemaakt. Met de aankoop van een handgemaakte Made-Lief vaas steun je een stukje Nederlands erfgoed en zo kan een mooi ambacht blijven bestaan.
Direct leverbaar
Bekijk product
De Made-Lief collectie is ontstaan uit de noodzaak om de coronacrisis te doorstaan. De Delfts blauw sector wordt hard geraakt door het wegblijven van toeristen en de Made-Lief vazen zijn speciaal gemaakt voor nieuwe doelgroepen die van ingetogen decoraties houden. Omdat Heinen Delfts Blauw deze collectie eenmalig tegen fabrieksprijzen kan aanbieden, is een handbeschilderde vaas beschikbaar voor uiteenlopende budgetten. Met de aankoop van een handgemaakte Made-Lief vaas steun je een stukje Nederlands erfgoed en kan een mooi ambacht blijven bestaan.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Tattoo artiest Britton aan het werk bij Heinen Delfts Blauw in Putten

Bekende Amerikaanse tattoo-artiest schildert bij Heinen Delfts Blauw

De Amerikaanse tattoo-artiest Britton McFetridge heeft een bijzonder kunstwerk gemaakt voor Heinen Delfts Blauw. De succesvolle tatoeëerder heeft in eigen land tienduizenden fans van zijn opvallende werk en ruilde voor de gelegenheid het menselijk lichaam in voor een stuk handgemaakt keramiek. Het resultaat is een bijzonder Delfts blauw wandbord.

Diversen handbeschilderde dieren Heinen Delfts Blauw

Ben je benieuwd wat de waarde is van Delfts blauw?

Veel mensen willen graag weten wat hun Delfts blauw of Delfts aardewerk waard is. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld als je de intentie hebt de stukken te verkopen of als je uit interesse wil weten of het geld waard is.

img 2992 2

Dutch Design Week 2018

Tijdens de Dutch Design Week werd Eindhoven van 20 tot 28 oktober 2018 omgetoverd tot het centrale designmiddelpunt van Nederland. Bezoekers uit binnen- en buitenland konden daar het werk van ontwerpers bekijken en beleefden de nieuwste innovaties. Een plek vol creativiteit en verrassende concepten. En dit jaar waren wij erbij!