Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Leuke cadeaus voor Moederdag!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Moederdag komt eraan! Dat betekent dat het weer tijd is om eens even extra lief te zijn voor al die moeders en oma's, die altijd voor je klaarstaan. We hebben alvast de mooiste cadeautjes voor Moederdag voor elk type moeder klaargezet.

De 'ontbijtje-op-bed' moeder

Heel veel moeders worden blij van een ochtendje uitslapen. Als je ze vraagt: wat staat er op je verlanglijstje, en ze zeggen RUST! dan weet je voldoende. Lekker uit laten slapen die vrouw! En als ze dan uitgeslapen en al geeuwend naar beneden komt, zorg dan dat er een overheerlijk en voedzaam ontbijtje klaarstaat. Op een prachtig Delfts blauw servies. Eigenlijk een driedubbel cadeautje in één: rust, ontbijt en prachtig serviesgoed.

Direct leverbaar
€ 89,95
Direct leverbaar
€ 11,95
Direct leverbaar
€ 18,95
Direct leverbaar
€ 27,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 69,95

De 'omring me met bloemen' moeder

Staat jouw moeder ook altijd stil bij elk bloemetje dat ze tegenkomt of raakt ze niet uitgesproken over de rozenstruiken in haar tuin? Grote kans dat jouw moeder het liefste omringd wordt door bloemen. Je kan wel weer aan komen zetten met een mooi boeket, maar nog blijer maak je haar met een schitterende bloemenvaas. In een goede vaas krijgen de bloemen de steun en de voeding die ze nodig hebben én wordt het bloemschikken een feestje.

Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 79,95
Direct leverbaar
€ 195,-
Direct leverbaar
€ 109,-
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 999,-
Bekijk alle vazen!
Vazen met tuitjes, vazen op pootjes, vazen met vogels of vazen met bubbels. Hoge vazen, kleine vaasjes, met heel veel laagjes of met maar één klein tuitje. Voor elk soort boeket hebben we een bijpassende vaas. Bekijk hier alle vazen en kies de mooiste uit.
Gedekte tafel met Blauw Bloesem Servies ontworpen door Debbie Wijskamp Heinen Delfts Blauw

De 'liefde gaat door de maag' moeder

Voor sommige mensen staat koken voor iemand gelijk aan liefde geven. Is jouw moeder zo'n iemand die intens kan genieten van een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd, duik dan de keuken in! Serveer je gerecht vol liefde op een prachtig porseleinen servies om de ervaring compleet te maken. Wij weten als geen ander wat je nodig hebt om een eettafel volledig aan te kleden voor Moederdag.

Direct leverbaar
€ 89,95
Direct leverbaar
€ 43,95
Direct leverbaar
€ 32,95
Direct leverbaar
€ 8,95
Direct leverbaar
€ 39,95
Direct leverbaar
€ 15,95
Bekijk alle serviezen!
Klassieke serviezen, Delfts blauw servies, servies met aapjes erop, geometrische vouwen of juist romantische bloesem... voor elk type moeder hebben we een serviescollectie! Bekijk ze hier allemaal en ontdek welke stijl het beste bij jou(w moeder) past.
Complete geurlijn Majolica

De 'wat een lekker geurtje' moeder

Staat jouw moeder ook altijd aan je nek te ruiken als je haar begroet en is geen enkele parfumtester voor haar veilig? Dan is onze collectie huisparfums en geurkaarsen misschien iets voor haar. Met onze drie heerlijke geuren kan ze haar neus flink ophalen. Geurstokjes, geurkaarsen, roomsprays en bijpassende handzeep en handcreme, we hebben alles los in de collectie, maar ook in een compleet cadeaupakket gestopt. Zo ben je in één keer klaar.

Direct leverbaar
€ 46,95
Direct leverbaar
€ 24,95
Direct leverbaar
€ 29,95
Exclusief online
Niet leverbaar
€ 89,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Bekijk alle parfums & kaarsen!
Lekkere bloemige roomsprays, een geurkaars met een stadse romance, verzorgende handcreme of een zacht reinigende handzeep. Bekijk de volledige collectie huisparfums en handverzorgingssets hier.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Tulpenvaas wit: onze sneeuwwitte beauty!

Vroeger was er ‘tulpenmanie’, tegenwoordig is er sprake van tulpenvaasmanie. Waar men vroeger huis en haard gaf voor een peperdure tulpenbol, zijn het nu vooral de tulpenvazen ​​die waardevoller zijn dan de tulp zelf. De driedelige witte tulpenvaas is onze sneeuwwitte schoonheid die qua populariteit met kop en schouders boven de andere vazen ​​uitsteekt.

Heinen Delfts Blauw lanceert samen met Loes van Delft nieuwe wandbordencollectie

Donderdag 1 december was de officiële lancering van de nieuwe collectie van Loes van Delft x Heinen Delfts Blauw. Loes signeerde ter plekke uitgebreid alle nieuw gekochte wandborden voor een grote groep aanwezige fans. Tegelijkertijd kon de collectie wandborden worden bewonderd onder het genot van een feestelijke cocktail met mini eetbare kunstwerken erin. 

Op avontuur met de Delfts blauwe dodo's!

Maak kennis met onze avontuurlijke Delfts blauwe dodo's! Dit kunstwerk van Pepijn van den Nieuwendijk voor Heinen Delfts Blauw brengt de markante, uitgestorven vogel weer tot leven. De Blauwe Dodo is een tijdreiziger, die als een avontuurlijke eenling de wereld rondreist, op zoek naar soortgenoten en een nieuw, gezellig thuis.