Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe tegel Hond en Poes Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe tegeltjes

Geschreven door Annette O'Shea Op
Een Delfts blauw tegeltje is hét ultieme Delfts blauw product. De tegeltjes met een mooie witte achtergrond en een diepblauwe decoratie zijn al honderden jaren populair. Ontdek de mooiste Delfts blauwe tegeltjes, met een heel traditioneel of juist een modern decor erop en hoe je deze tegeltjes in huis kunt gebruiken.
Delfts blauwe tegel Bloem Heinen Delfts Blauw
Niet leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95

Delfts blauwe tegels in huis

In Nederland is de tegeltjeswijsheid een begrip op zich. Een leuke spreuk, een wijsheid van grootmoeder of een ludiek doordenkertje... het is heel Nederlands om zo'n tegeltje op het toilet te hebben. Het Delfts blauwe tegeltje wordt al sinds de 17e eeuw gemaakt en die productie is nooit meer gestopt. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we ook dol op Delfts blauwe tegeltjes, dus daarom blijven we voortdurend nieuwe ontwerpen maken. Handgeschilderd of gedrukt door middel van een transfer, we hebben Delfts blauwe tegeltjes in allerlei prijsklasses. 

Delfts blauw tegeltje als cadeau

Het is ook een oer-Hollandse traditie om een Delfts blauw tegeltje cadeau te geven. Bij een bijzondere gebeurtenis, zoals een geboorte of een huwelijk, was het heel gewoon om een handgeschilderd Delfts blauw wandbord of tegeltje te laten maken. Hier stonden dan de namen van het bruidspaar of het pasgeboren baby'tje en de bijzondere datum op vermeldt. Om deze tedere traditie in ere te houden, maken we ook nog steeds in opdracht deze handgeschilderde trouwtegeltjes en geboortetegeltjes. Ook is het mogelijk om een handgeschilderd tegeltje met een eigen ontwerp te laten maken.

Workshop schilder je eigen tegel  Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 119,-
Direct leverbaar
€ 119,-
Direct leverbaar
€ 119,-

Muur decoreren met Delfts blauwe tegels

Onze Delfts blauwe tegels zijn ook geschikt om je muur mee te betegelen. Je kan ervoor kiezen om af en toe een Delfts blauw tegeltje terug te laten komen in de tegelwand, maar je kan ook kiezen voor een complete wand van Delfts blauwe tegeltjes. Zo maken we ook maatwerkopdrachten voor klanten die een complete muurschildering willen hebben op oud-Hollandse tegeltjes. Van hele traditionele onderwerpen zoals schepen op zee of molens aan de waterkant, tot leuke speelse tegeltjes met dieren of bloemen erop.

Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Bekijk alle Delfts blauwe tegeltjes

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe borden meisje met de parel en molen, fiets vazen, kussenhoezen,3 -delige  tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw gepresenteerd op trendz

Beurs TrendZ een groot succes

De living & lifestyle beurs Trendz is weer achter de rug en het was een groot succes. Onze Delfts blauwe producten zijn goed in de smaak gevallen, wat betekent dat we er volgende keer weer bij zijn! 

Wandcirkel Het Puttertje 60 cm aan de muur woonkamer Heinen Delfts Blauw

De intrigerende geschiedenis van het wandbord met het Puttertje

Het Puttertje is een van de meest populaire producten bij Heinen Delfts Blauw. In dit artikel willen we dan ook graag de schijnwerpers richten op een van onze meest geliefde kunstwerken: het wandbord met het Puttertje. Dit verfijnde stuk aardewerk is een eerbetoon aan zowel de rijke geschiedenis van Delfts blauw als de prachtige wereld van de natuur. Leer meer over de symboliek en artistieke vaardigheden die erachter schuilgaan en laat je meenemen in onze wereld.
Gedekte tafel met delfts blauw Servies Oranje Tulp Heinen Delfts Blauw

Oranje Tulp servies: zet de lente op tafel!

Ontdek het nieuwste servies van Heinen Delfts Blauw. De Oranje Tulp collectie is een prachtig handbeschilderd Delfts blauw servies waarmee je de lente in huis haalt.