Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk
Delfts blauwe tegel Hond en Poes Heinen Delfts Blauw

Delfts blauwe tegeltjes

Geschreven door Annette O'Shea Op
Een Delfts blauw tegeltje is hét ultieme Delfts blauw product. De tegeltjes met een mooie witte achtergrond en een diepblauwe decoratie zijn al honderden jaren populair. Ontdek de mooiste Delfts blauwe tegeltjes, met een heel traditioneel of juist een modern decor erop en hoe je deze tegeltjes in huis kunt gebruiken.
Delfts blauwe tegel Bloem Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Niet leverbaar
€ 9,95

Delfts blauwe tegels in huis

In Nederland is de tegeltjeswijsheid een begrip op zich. Een leuke spreuk, een wijsheid van grootmoeder of een ludiek doordenkertje... het is heel Nederlands om zo'n tegeltje op het toilet te hebben. Het Delfts blauwe tegeltje wordt al sinds de 17e eeuw gemaakt en die productie is nooit meer gestopt. Bij Heinen Delfts Blauw zijn we ook dol op Delfts blauwe tegeltjes, dus daarom blijven we voortdurend nieuwe ontwerpen maken. Handgeschilderd of gedrukt door middel van een transfer, we hebben Delfts blauwe tegeltjes in allerlei prijsklasses. 

Delfts blauw tegeltje als cadeau

Het is ook een oer-Hollandse traditie om een Delfts blauw tegeltje cadeau te geven. Bij een bijzondere gebeurtenis, zoals een geboorte of een huwelijk, was het heel gewoon om een handgeschilderd Delfts blauw wandbord of tegeltje te laten maken. Hier stonden dan de namen van het bruidspaar of het pasgeboren baby'tje en de bijzondere datum op vermeldt. Om deze tedere traditie in ere te houden, maken we ook nog steeds in opdracht deze handgeschilderde trouwtegeltjes en geboortetegeltjes. Ook is het mogelijk om een handgeschilderd tegeltje met een eigen ontwerp te laten maken.

Workshop schilder je eigen tegel  Heinen Delfts Blauw
Direct leverbaar
€ 119,-
Direct leverbaar
€ 119,-
Direct leverbaar
€ 119,-

Muur decoreren met Delfts blauwe tegels

Onze Delfts blauwe tegels zijn ook geschikt om je muur mee te betegelen. Je kan ervoor kiezen om af en toe een Delfts blauw tegeltje terug te laten komen in de tegelwand, maar je kan ook kiezen voor een complete wand van Delfts blauwe tegeltjes. Zo maken we ook maatwerkopdrachten voor klanten die een complete muurschildering willen hebben op oud-Hollandse tegeltjes. Van hele traditionele onderwerpen zoals schepen op zee of molens aan de waterkant, tot leuke speelse tegeltjes met dieren of bloemen erop.

Niet leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Direct leverbaar
€ 9,95
Bekijk alle Delfts blauwe tegeltjes

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Gouden Eeuw bloemen stilleven

Heinen Delfts Blauw op de beurs TrendZ 2019

Heinen Delfts Blauw staat van 25 tot en met 27 augustus op de living & lifestyle beurs TrendZ in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delftsblauwe producten zien die thuishoren in ieder interieur. Moderne producten met een knipoog naar de rijke Nederlandse historie.

Delfts blauwe “Atlas” ontworpen door Jacob de Baan voor Heinen Delfts Blauw

Atlas

Jacob de Baan heeft voor Heinen Delfts Blauw een interpretatie van Atlas gemaakt. Jacob werd geïnspireerd door Atlas en hij vraagt zich af of Atlas alle klokken om zich heen hoort luiden. Atlas doet zijn werk zonder te klagen, maar misschien is hij moe en lijdt hij onder de zware last die hij draagt?

Gekleurde vazen voor een fleurig interieur

Vazen maken iedere woning kleurrijker en leuker. Daar dragen we graag aan bij met onze opvallende ontwerpen. We hebben meerdere collecties met gekleurde vazen, waaronder Stapelgekte en Dip Dye. Ontdek wat er allemaal aan kleur te vinden is voor vazen!