Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Stapelgekte

Creëer, inspireer en combineer

Krijg je ook keuzestress bij het zien van die vele gave driedelige tulpenvazen van Heinen Delfts Blauw? Daar hadden wij dus ook last van. Daarom halen we de traditionele piramidevaas uit elkaar en stapelen we nieuwe, hippe kleurcombinaties op elkaar. Wij hebben alvast een paar te gekke combinaties samengesteld. En net wanneer je denkt dat het niet leuker kan worden, haal je de gestapelde vaas weer uit elkaar en combineer je hem met elementen uit een andere vaas voor een compleet ander resultaat. Zo raak je nooit uitgekeken op deze bijzondere eye-catcher en past hij altijd bij je interieur, ook wanneer je de hele boel verandert. 

Vul de vaas met een aantal prachtige opvallende bloemen en je zal zien dat de vaas weer een compleet nieuw uiterlijk gaat krijgen. 

Stapel erop los

Niet leverbaar
€ 197,95
Direct leverbaar
€ 435,-
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95
Direct leverbaar
€ 99,95

Koninklijke tulpenvazen in een nieuw jasje

Queen Mary uit de 17e eeuw wordt wel een beetje gezien als de uitvinder van de piramide tulpenvazen. Ze versierde haar paleizen graag met de statige vazen en verse bloemen en de opdracht voor de tulpenvazen werd gegeven aan aardewerkfabrieken in Delft. Sindsdien is de tulpenvaas altijd populair gebleven. Met de vorm en de decoratie is door de eeuwen heen wel wat gespeeld, maar over het algemeen is de piramidevaas altijd heel traditioneel gebleven. Tot nu. Bij Heinen Delfts Blauw hebben we deze koninklijke vazen vanuit een compleet nieuwe hoek benaderd een aangepast aan de trendy interieurs van nu.

Stapelen maar!

Zo’n traditionele Delfts blauwe tulpenvaas blijft natuurlijk indrukwekkend om te zien, maar het is nog veel leuker wanneer je er je eigen draai aan kunt geven. Alle verdiepingen van de driedelige vaas kunnen uit elkaar gehaald worden en daardoor kun je er eindeloze combinaties mee maken. Combineer leuke hippe kleuren zoals matgroen met matzwart, gooi er een gouden element tussendoor voor een feestelijk effect en laat ook nog een traditioneel Delfts blauw bloemetjespatroon terugkomen. Ben je uitgekeken op de combinatie, dan haal je de vaas weer uit elkaar en stapel je de verschillende elementen weer op een andere manier terug. Hoe meer tulpenvazen je hebt, hoe meer combinaties je kunt maken.

Nederlandse traditie in hippe variaties

De tulpenvazen kunnen natuurlijk ook weer gerangschikt worden op kleur voor een rustig geheel. Dankzij de talloze tuitjes kun je de mooiste bloemschikkingen maken die ook nog eens heel lang vers blijven dankzij de verschillende watercontainers. Zo zet je altijd weer een indrukwekkende bloemenpiramide op tafel, voor welke kleurcombinatie je ook kiest. Of doe net als Queen Mary en vul de piramidevazen met oer-Hollandse tulpen als een eerbetoon aan de koningin van de driedelige tulpenvaas.

Lees meer over onze tulpenvazen

Handbeschilderde Made-Lief vazen groot en klein met bloemen van Heinen Delfts Blauw

Nieuwe Delfts blauwe vazencollectie Made-Lief

Heinen Delfts Blauw komt met een nieuwe collectie Delfts blauwe vazen onder de naam Made-Lief. De handbeschilderde vazen kenmerken zich door de moderne lijnen, elegante vormen en romantische Delfts blauwe bloesem. Dit is Delfts blauw in zijn puurste vorm!

Bekijk blog

Tulpenvazen – Lente in huis met de tulpenvaas van Delfts blauw

De tijd voor tulpen is weer aangebroken en dit jaar hebben we nieuwe tulpenvazen waarmee je jouw interieur op kunt vrolijken. Onze nieuwe 3-delige tulpenvazen zijn vanaf nu beschikbaar!
Bekijk blog
Delfts blauwe 3-delige Tulpenvaas bloemmotief Heinen Delfts Blauw

Bloemschikken in een 3-delige tulpenvaas. Hoe werkt dat?

Het schikken van een 3-delige tulpenvaas lijkt wellicht ingewikkelder dan het is. Wij laten zien hoe je hem het mooist presenteert! 
Bekijk blog