Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf €75,-
Uniek handbeschilderd aardewerk
Heinen Delfts Blauw
7020 reviews
Mark: 9,5

Sharing Moments - Tulpen van Janny van der Heijden

Zet een speels en functioneel servies op tafel met de Sharing Moments Tulip collectie van Heinen Delfts Blauw. Samengesteld en ontworpen door de koningin van de keuken, Janny van der Heijden, die in deze collectie haar passie voor koken, Delfts blauw aardewerk en schitterende tafelserviezen samenbrengt. Bewonder de hele collectie!

Tulpen servies van Janny van der Heijden

Weelderige tulpen voor een feestelijke eettafel

Een prachtig servies maakt de eettafel een stuk gezelliger. Daarom heeft Janny van der Heijden het Sharing Moments servies ontworpen voor Heinen Delfts Blauw. Het servies bestaat uit items die stuk voor stuk onmisbaar zijn bij het serveren van overheerlijke gerechten. De bonte strepen en de weelderige tulpen maken het servies een lust voor het oog en dragen bij aan de gezellige sfeer aan tafel. Daarnaast geeft het speelse servies een knipoog naar de antieke Delfts blauwe serviezen van honderden jaren geleden, maar met een fris en vrolijk, typisch Nederlands imago. Dat wordt genieten van eindeloze avonden aan de eettafel met goed gezelschap.

Functioneel en schitterend porseleinen servies

Een servies dat er prachtig uitziet is natuurlijk leuk om te hebben, maar het moet ook fijn in gebruik zijn. Met zoveel ervaring in de keuken heeft Janny natuurlijk goed nagedacht over de vormgeving van het porseleinen servies. De vorm is daarom functioneel en elk item van het servies heeft nut. Elk onderdeel is anders, maar past toch bij elkaar. Het theekopje ligt fijn in de hand, de theepot moet goed schenken zonder te lekken en het deksel mag er niet afglijden. Sharing Moments bestaat uit multifunctionele onderdelen die allemaal goed op elkaar aansluiten en er ook nog eens mooi uitzien.

Bekijk meer items uit de collectie

Antieke Delfts blauwe serviezen

De Sharing Moments Tulip collectie combineert ook mooi met de andere Delfts blauwe serviezen van Heinen Delfts Blauw. Dit komt door de speelse decoraties op het servies, zoals de ongelijke strepen, weelderige tulpen en traditionele printjes op de randen van het serviesgoed. Zo zie je altijd wel weer een herkenbare decoratie uit een ander servies die er daardoor mooi bij past. Datzelfde geldt voor antieke bordjes, kopjes of schoteltjes waarvan het servies allang niet meer compleet is. Voeg het samen met het Sharing Moments servies en creëer zo zelf iets unieks.

Gezellig samen tafelen en genieten

Het hele idee van het Sharing Moments servies is om gezellig samen aan tafel te zitten met de mensen van wie je houdt en om die heerlijke ervaring te delen. Eten gaat om de momenten die je met elkaar deelt en delen is voor Janny in de breedste zin van het woord belangrijk. Mooie momenten met elkaar delen aan de eettafel. Verschillende generaties die samen overheerlijke gerechten en verhalen delen. Een troostend kopje thee met elkaar drinken en moeilijkere tijden met de ander delen en verlichten. En natuurlijk het maken van nieuwe herinneringen met een lach en een traan, boven een mooi opgemaakt en goed gevuld dinerbord.

Een Nederlandse gedekte tafel

Ben jij gek op Delfts blauw en heb je nog geen compleet servies in huis, dan mag Sharing Moments niet in jouw servieskast ontbreken. In dit servies komen traditionele Delfts blauwe decoraties op een frisse en moderne manier naar voren. Combineer het met losse Delfts blauwe of witte serviezen voor een unieke samenstelling en een speels effect. Zo maak je er een prachtige Nederlandse gedekte tafel van.